Ομάδα της Γ’ Εθνικής δηλώνει περήφανη «που δεν συμμετείχαμε σε συζητήσεις για βρώμικα παιχνίδια, σε 4 τουλάχιστον περιπτώσεις, κατά τη διάρκεια του 2ου γύρου»


Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση που δημοσιεύτηκε σε ΜΜΕ της Πιερίας στις 18/03:
H A.E. Καρίτσας αντιμετώπισε εκτός έδρας την ιστορική ομάδα του Μακεδονικού, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα μας παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κλασσικές ευκαιρίες με τον Μπενίσκο και το Σεχολάρι.
Στο 2ο ημίχρονο και μετά το 70ο λεπτό, παρά τη δεδομένη κούραση από την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών από τους συνεχείς αγώνες, ο Μιχάλης Ζιώγας ρίσκαρε προσπαθώντας να πετύχει το γκολ που θα κρατούσε ζωντανές τις ελπίδες παραμονής της ομάδας. Έτσι και αφού το 0-1 δεν έγινε σε ευκαιρίες με το Σεχολάρι και τον Κυπαρίσση, σε μια αντεπίθεση έγινε το 1-0, που εξανέμισε τις ελπίδες σωτηρίας.
Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την πορεία πρωταθλητισμού στο 2ο γύρο, καθώς και για την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Η ομάδα μας αισθάνεται υπερήφανη καθώς δε συμμετείχε σε υπόγειες διαβουλεύσεις και συζητήσεις για βρώμικα παιχνίδια, σε 4 τουλάχιστον περιπτώσεις, κατά τη διάρκεια του 2ου γύρου, αν και της προτάθηκε επανειλημμένως.  Με την ίδια εντιμότητα θα πορευτούμε στα εναπομείναντα 2 παιχνίδια του Πρωταθλήματος, έχοντας ως στόχο τη διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας και τη νέα αγωνιστική σεζόν, με στόχο τη γρήγορη επάνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

                                                                  Με εκτίμηση
                                               Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
                                                              της Α.Ε. Καρίτσας