Θα προσφέρει πολλά ο Νεοφυτιάδης, αν εγκαταλείψει τη διαιτησία - Μείον δέκα στην εφαρμογή κανονισμών– Δεν έδωσε τρία πέναλτι


SUPERLEAGUE
22η Αγωνιστική

Ολυμπιακός – Πανιώνος 1-0
Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας),
Παλαμίδας (Λακωνίας)
4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων)
Παρατηρητής: Ιωσηφόγλου (Αθηνών)


Η λέξη απαράδεκτος είναι πολύ λίγη για να δείξει με μια λέξη την απόδοση του Νεοφυτιάδη. Καλύτερα ανίκανος. Ο Κορίνθιος δεν κάνει για διαιτητής και θα προσφέρει πολλά αν εγκαταλείψει τη διαιτησία. Οι αρμόδιοι θα τον βάζουν μόνο και μόνο επειδή αδίκησε τον Ολυμπιακό.
Το πέναλτι του Κότνικ στον Ανσαριφάρντ στο 6’, δεν είναι απλά ο ορισμός (σ.σ. φωτογραφία πάνω) και μόνο ένας τυφλός δεν θα μπορούσε να το δει. Κι όμως, ο Νεοφυτιάδης δεν το έδωσε. Δεν έδωσε ούτε το δεύτερο πέναλτι στο 26’ που ο Γκιοτά δεν είχε αγκαλιάσει τον Ιρανό και δεν το άφηνε να πάει στη μπάλα, όπως και το άλλο στο 55’ που ο Σταυρόπουλος τον τραβούσε από τη φανέλα. Μπορεί στην τελευταία περίπτωση να έκανε την ευκαιρία, ακόμη και στην πρώτη σηκώθηκε, όμως οι αντίπαλοί του παρεμπόδισαν τον Ανσαριφάρντ. Αν δεν γινόταν αυτά, ποιος μπορεί να προεξοφλήσει ότι ο Ιρανός δεν θα σκόραρε;
Οσο για την κάρτες, άλλα αντί άλλων. Χάρισε κάποιες στους παίκτες του Πανιωνίου.
Ο προκλητικός Νεοφυτιάδης, υστερεί και σε τεχνική αφού είτε μπερδευόταν με τους παίκτες, είτε τους παρεμπόδιζε, είτε τους έκλεινε το οπτικό πεδίο. Δεν… υπάρχει τέτοιος διαιτητής!
Στο πρώτο ημίχρονο έδωσε 2’ καθυστερήσεις και σφύριξε τη λήξη ενώ ο Μάριν έμπαινε στην περιοχή του Πανιωνίου! Όμως, στο Λαμία-Παναιτωλικός έδωσε 3’ και το έληξε στο 95’, μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων!
Επειδή για τα πέναλτι δεν τα λέμε μόνο εμείς, διαβάστε και την κριτική του sport24.gr


Πολύ καλοί οι Καρσιώτης, Παλαμιδάς.


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
1 Κίτρινες 3
13 Φάουλ,12
2 Οφσάιντ 2
10 Κόρνερ 1