Συνάντηση-σκάνδαλο του πεθερού του Αρετόπουλου με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ, Τεβεκέλη, Πουρλιοτόπουλο;

***Ακόμη να παραιτηθεί από τον ορισμό του στο ντέρμπι, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός;
***Ακόμη να τον αλλάξει ο Περέιρα;
***Πουθενά στον κόσμο δεν γίνονται αυτά!
***Τα βλέπουν οι αρμόδιοι; Τι θα κάνουν FIFA, UEFA;
***Ξέσπασε σάλος με αφορμή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο
***Αν δεν τον αλλάξουν ή δεν ισχύει η συνάντηση; Να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει 50-50
Μια συνάντηση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.to10.gr, του πεθερού του Αρετόπουλου, Δημήτρη Τσιαμήτρου με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ, Μάλαμα Τεβεκέλη και Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο στην παραδοσιακή ταβέρνα της πόλης των Γρεβενών, «Τάκας» γεννά πολλά ερωτηματικά. Ξέσπασε μεγάλος σάλος, επειδή και ο Τεβεκέλης είναι πρώην διαιτητής διατηρεί φιλίες, με τον Τσιαμήτρο πρώην διαιτητή της ΕΠΣ Γρεβενών, σε άλλη εποχή μπορεί να μην υπήρχε κάτι μεμπτό, όμως η προχθεσινή συνάντηση αποτελεί μέγα σκάνδαλο.
Ο λόγος είναι ότι ο Αρετόπουλος είναι ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ο Τσιαμήτρος είναι ο πεθερός του. Με τη συνάντηση αυτή έδωσαν πολλά δικαιώματα. Να προσθέσουμε, ή μάλλον να επαναλάβουμε ότι στη συνάντηση ήταν και ο Πουρλιοτόπουλος που είχε πάει και στα Χανιά, κατά σύμπτωση πριν την σκευωρία με τον Πλατανιά, ενώ δίνει το παρών και σε αρκετές εκδηλώσεις ποδοσφαιρικών ενώσεων.
Κατά την άποψή μας το θέμα είναι πολύ μεγάλο. Ας το ερευνήσουν, άλλωστε επιβάλλεται, οι αρμόδιοι...
Μήπως ο Αρετόπουλος πρέπει να παραιτηθεί από τον ορισμό του στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός;
Αν δεν το κάνει, μήπως ο Περέιρα πρέπει να τον αλλάξει;
Αν ο Περέιρα δεν τον αλλάξει, μήπως ο πρέπει να παραιτηθεί και ο Πορτογάλος;
Οι αρμόδιοι τι γνώμη έχουν για τις συναντήσεις με… άρωμα εξυγίανσης;
Η FIFA και η UEFA πήραν χαμπάρι τι γίνεται;
Αν δεν τον αλλάξουν για να τον προστατεύσουν ή δεν ισχύει η συνάντηση; Να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει 50-50.

Αντιγράφουμε την είδηση από την ιστοσελίδα to10.gr:
Τι συζήτησαν οι Τεβεκέλης και Πουρλιοτόπουλος με τον πεθερό του Αρετόπουλου;
*Μια συνάντηση χθες το βράδυ στα Γρεβενά που γεννά πολλά ερωτήματα για τον Αρετόπουλο, και όχι μόνο, λίγες μέρες πριν απο το ματς της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Μια συνάντηση που θα συζητηθεί, θέλοντας και μη. Βλέπετε η συνάντηση αυτή αφήνει αρκετά ερωτήματα. Το…. καστ και το τάιμινγκ δεν ήταν και το καλύτερο. Συνάντηση που αν μη τι άλλο βάζει σε δύσκολη θέση τον διαιτητή του Κυριακάτικου ντέρμπι, Αλέξανδρο Αρετόπουλο.
 Μια συνάντηση που έγινε χθες το βράδυ στα Γρεβενά, στο παραδοσιακό ταβερνάκι της πόλης, «Τάκας» όπου τα είπαν μεταξύ τύρου και αχλαδιού για πολύ ώρα δυο βετεράνοι της διαιτησίας.
 Από την μια ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Γρεβενών και παλιός διαιτητής Δημήτρης Τσιαμήτρος και από την άλλη ο Μάλαμας Τεβεκέλης, υπεύθυνος «επιμόρφωσης» των διαιτητών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
 Παρέα με τον Τεβεκέλη και ο Πουρλιοτόπουλος που άλλωστε είναι γνωστός όχι μόνο για τα ποδοσφαιρικά καθήκοντα του στον ΠΑΟΚ αλλά και γενικότερα για «περιοδείες» που έχουν να κάνουν με το ευρύτερο καλό του ΠΑΟΚ. Από όλες τις απόψεις, όπως π.χ. πέρσι που είχε βρεθεί στα Χανιά το διάστημα της γνωστής δικαστικής υπόθεσης του ματς Ολυμπιακός-Πλατανιάς.
Μέχρι εδώ βεβαίως όλα καλά. Τρεις άνθρωποι του ποδοσφαίρου είχαν μια κουβεντούλα, που είναι το πρόβλημα; Το θέμα όμως είναι πως ο Δημήτρης Τσιαμήτρος είναι ο πεθερός του Αρετόπουλου, του διαιτητή του ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.
 αι εύλογα, αυτή η συνάντηση γεννά πολλά ερωτήματα σε μια εποχή που το παρασκήνιο έχει «ανάψει» στο ποδόσφαιρο μας. Το σίγουρο είναι πως βάζει σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους της ΚΕΔ και της ΕΠΟ καθώς όπως και να έχει, αυτή η συνάντηση θα μπορούσε κάλλιστα να ερμηνευτεί με ποικίλα σχόλια, που δεν βοηθούν λίγες μέρες πριν από ένα τόσο μεγάλο ματς. Θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να μιλήσει για περίεργες συναντήσεις αν μη τι άλλο όταν άνθρωποι του ΠΑΟΚ τα λένε με τον πεθερό του διαιτητή που θα σφυρίξει το ντέρμπι…