Υφυπουργός, τηλεκριτικός, και αρχιδιαιτητής

***Μέχρι και τέσσερα ριπλέι για μια φάση βλέπει ο Γιώργος Βασιλειάδης
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ


Απορούμε πως τα προλαβαίνει όλα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Εκτός από μέγας επιτηρητής της… εξυγίανσης, μιλάει με τη FIFA και την UEFA, αλλά και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο για το VAR, ετοιμάζει νέο αθλητικό νομοσχέδιο, πληροφορείται τις δηλώσεις του Ζουράρι, παρακολουθεί αν οι διαιτητές τιμωρούνται, ενώ προλαβαίνει να βλέπει μέχρι και αν η διαιτησία πάει καλά!
Ο μέγας επιτηρητής της… εξυγίανσης, ο Βασιλειάδης, που πασχίζει νυχθημερόν για το καλό του ποδοσφαίρου, έγινε και τηλεκριτικός, καθώς για το πέναλτι μαρς που δεν έδωσε ο Στυλιαράς σε βάρος της ΑΕΚ στο 0-0 του αγώνα με τον ΠΑΣ, δήλωσε ότι «μιλάμε για μια φάση, που στο τέταρτο ριπλέι καταλαβαίνεις πως υπήρχε πέναλτι». Σε απλή μετάφραση  έγινε και τηλεκριτικός. Ετσι, αν πολιτευθεί στον Πειραιά θα είναι χαρά του να συζητά με τους φιλάθλους και για τις επίμαχες φάσεις.
Επίσης, δεν χρειάζονται οι παρατηρητές διαιτησίας, η ΚΕΔ πρέπει να βάλει τον Βασιλειάδη να βαθμολογεί τους ρέφερι, καθώς ο γνωστόν ο Κουρκούνας (Χανίων) είπε στον Στυλιαρά ξεκάθαρα πως «υπάρχει πέναλτι» και δεν χρειάζεται να ξαναδεί την φάση. Αρα, αν η έκθεση δεν αλλάξει , επειδή στην ΚΕΔ τα κάνουν αυτά ενώ τώρα έχουν ως δυνατό άλλοθι και τη δήλωση του… αρχιδιαιτητή, Βασιλειάδη, ο 41χρονος διαιτητής πήρε βαθμό παραπέμψιμο.

Πάντως, διαψεύδονται οι φήμες ότι ο Βασιλειάδης παλεύει για να γίνει κοινή συνάντηση Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ για να ακούσει τον Μελισσανίδη να τον λέει «υπουργάρα», φράση που οι διοικητής της ΑΕΚ είπε στον Κοντονή. Αν και με την πολιτική του κατάφερε να ξεπεράσει τον προκάτοχό του, καθώς το καλοκαίρι του υποσχέθηκαν (και κατά δήλωσή του) τρεις ξένους αρχιδιαιτητές, ήρθε μόνο ο… μηδέν, Περέιρα (σ.σ. «μηδέν» επειδή ταυτίστηκε με Τριτσώνη, Κουκουλάκη και από πέρσι συνεχίζονται τα ίδια στη διαιτησία) αλλά ο Υφυπουργός Αθλητισμού θυμάται μόνο την υπόσχεση για το VAR.