ΕΠΣ Αιτ/νιας: Ο Γιώργος Λαγούδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με αιχμές κατά του νυν προέδρου της, Τάκη Παπαχρήστου

Με γραπτή του δήλωση ο Γιώργος Λαγούδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας στις επερχόμενες εκλογές ,  όποτε αυτές πραγματοποιηθούν.  Η υποψηφιότητα Λαγούδη είναι αναμενόμενη, καθώς ο πρώην γενικός γραμματέας της Ενωσης ασκεί αντιπολίτευση στη διοίκηση Παπαχρήστου.
Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Λαγούδη:
«Βιώνοντας καθημερινά την απαξίωση στην οποία έχει περιέλθει το τοπικό μας ποδόσφαιρο με κύρια συμμετοχή σε αυτό την απουσία της διοίκησης της ΕΠΣΑ, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της Ένωσης.
 Βασικός μου στόχος είναι να βοηθήσω και όχι να χρησιμοποιήσω τα ερασιτεχνικά σωματεία προς όφελος μου . Μετά από 8 χρόνια στην διοίκηση της ΕΠΣΑ έχω την πείρα , την γνώση και την ηθική να το κάνω.
Θα λειτουργήσω με πλήρη διαφάνεια και θα σεβαστώ κάθε ευρώ που δίνει ο συνάδελφος -παράγοντας, γιατί αυτός είναι η πραγματική δύναμη του ποδοσφαίρου.
 Θα είμαι πάντα δίπλα στην προσπάθεια της επαγγελματικής ομάδος του νομού μας. Επίσης,  θα συνδράμω το έργο της διαιτησίας και είμαι βέβαιος ότι τα στελέχη της, θα σταθούν μακριά από τις διαδικασίες των επερχόμενων εκλογών της Ένωσης ,τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς και ασκώντας με ισονομία τα καθήκοντα τους στους τοπικούς αγώνες.
 Στο εγχείρημα μου  αυτό, έχω δίπλα μου Σωματεία και καταξιωμένους συμπατριώτες μας που θα αγωνισθούν για το νέο ξεκίνημα που χρειάζεται το Αιτωλοαρκάνανικο Ποδόσφαιρο.
 Εδώ θέλω να ευχαριστήσω Θερμά το Νίκο Χολέβα που είναι κοντά μας και με την συμμετοχή του, θα συνεχίσει να προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του, σε αυτό.
 Καλώ, όμως και όλους εκείνους που θέλουν εθελοντικά να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο του τόπου μας να έρθουν να συμπορευτούν μαζί μας για να υπάρχει ισχυρή δυναμική παρουσία της Ένωσης, εντός και εκτός Νομού.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑ. >>

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ:
 Μετά από διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων των μελών της κίνησης μας, αποφασίσαμε ΟΜΟΦΩΝΑ  να  ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ   την υποψηφιότητα του κυρίου  ΓΙΩΡΓΟΥ  ΛΑΓΟΥΔΗ, για το αξίωμα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ  της  Ε.Π.Σ.Α. στις προσεχείς εκλογές για τους εξής συγκεκριμένους λόγους:
ΠΡΩΤΟΝ, γιατί ο κύριος Γιώργος Λαγούδης με τις δημόσιες καταγγελίες του, συνετέλεσε τα μέγιστα για να αποκαλυφθούν τόσο οι παραβατικές συμπεριφορές  του ΕΚΠΤΩΤΟΥ προέδρου της Ε.Π.Σ.Α. Παναγιώτη Παπαχρήστου  με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από τη Δικαστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου που ενεργεί παράνομα, αντικαταστατικά και καταχρηστικά, αφού έχει να συνεδριάσει εντελώς αδικαιολόγητα σχεδόν εδώ και τρείς μήνες.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, συμφωνήσαμε στις προγραμματικές μας θέσεις, για την πολυπόθητη πρόοδο και ανάπτυξη του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
ΤΡΙΤΟΝ, συναποφασίσαμε να εργαστούμε σκληρά με απόλυτη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και με ανοικτά Διοικητικά Συμβούλια έτσι ώστε με ριζοσπαστικές και καινοτόμες πράξεις και ενέργειες, να στηρίξουμε έμπρακτα και ουσιαστικά την προσπάθεια και προσφορά όλων των παραγόντων των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων του νομού μας.
Φίλοι ερασιτέχνες παράγοντες, σας καλούμε όλους να συμπορευτείτε μαζί μας, για να συμβάλουμε όλοι αποτελεσματικά στην αναγέννηση του ποδοσφαίρου στο νομό μας.
      Για την  ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ                                                                                                      
                                                               ΧΟΛΕΒΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ