ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: Χωρίς ουσία οι φάσεις που έδειξαν

***Ετσι απέφυγε η ΚΕΔ να προβάλει τα κραυγαλέα λάθη του πρώτου γύρου
Μια που τις είδαν, μια που τις ξέχασαν οι συμμετέχοντες τις φάσεις που επέλεξαν να δείξουν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης στο σεμινάριο των διαιτητών και των βοηθών της Superleague. Αλλωστε, όλοι παρακολουθούν όλους, άρα είχαν άποψη και δεν θα τη διαμόρφωναν εκείνη την ώρα.
Παράλληλα, το ουσιαστικό είναι ότι οι φάσεις που προβλήθηκαν δεν είχαν καν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αφού πρόκειται για πράγματα που προβάλλονται στις δευτεριάτικες συγκεντρώσεις των ΕΠΣ, άσχετα αν σε αυτές δείχνουν από ξένα πρωταθλήματα. Κανονικά η εκπαίδευση στο σεμινάριο έπρεπε να είναι ένα επίπεδο πιο πάνω.
Σα να μην έφταναν αυτά, πέρασαν και στο πολύ χαλαρό τις αποβολές των παικτών της ΑΕΚ που έπρεπε να κάνει ο Μάνταλος (Καβάλας) στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Πανιώνιο. Επίσης, έδειξαν ότι ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου) έπρεπε να αποβάλει τον Φιγκέιρας στο ματς Κυπέλλου Πλατανιάς-Ολυμπιακός 0-2 και ο Στυλιαράς (Αιτ/νιας) τον Μάτος στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 4-0. Ακόμη, πρόβαλαν και τη… γαργάρα του Κομίνη, ο οποίος στη ρεβάνς Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Λαμία 1-0 δεν απέβαλε τον Κουρμπέλη στο 45’, ενώ επικρότησαν τις αποβολές του Αρετόπουλου στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0.

Κανονικά έπρεπε να επιλέξουν την πιο κραυγαλέα φάση της κάθε αγωνιστικής και να στείλουν μήνυμα να μην ξαναγίνουν τα ίδια, όμως ούτε αυτό έκαναν. Και σα να μην έφτανε, αυτό οι βοηθοί έμειναν στο… απυρόβλητο, καθώς δεν προβλήθηκαν τα λάθη του Κουντουρέλη υπέρ του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Πλατανιά και του Γκάγκα στο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 που δεν μέτρησε γκολ του Ανσαριφάρντ, ενώ η μπάλα ήταν ένα μέτρο μέσα στην εστία. Ποιά μέριμνα έλαβαν για να μην επαναληφθεί ξανά τέτοιο λάθος;