«Σφαγή του… Δράμαλη» στο ΟΑΚΑ – Διαιτησία επιπέδου… ΑΕΚ από τον Στυλιαρά


SUPERLEAGUE

17η αγωνιστική
ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νιας)
Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής),
Νικολακάκης (Ηρακλείου)
4ος: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας)
Παρατηρητής: Κουρκούνας (Χανίων)


Στο ματς ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 ο 41χρονος Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτ/νιας) απέδειξε γιατί πρέπει να πάει σπίτι του. Στο 10’, και ενώ το ματς ήταν στο 0-0, έγινε η πεναλτάρα του Τσιντώτα στον Μπετρά και όπως βλέπετε στην σχετική φωτογραφία πρόκειται για παράβαση που δεν χωρά αμφιβολία. Κι όμως, ο 41χρονος διαιτητής δεν καταλόγισε την εξόφθαλμη παράβαση.
Πολλοί λοιπόν θα αναρωτηθούν πως είναι να δυνατόν να κρατούν στον πίνακα έναν διαιτητή 41 ετών που κάνει τέτοια λάθη, ενώ δεν ήταν η μόνη φορά που προκάλεσε υπέρ της ΑΕΚ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ.
Ο Στυλιαράς είναι κακός διαιτητής και δεν το έδειξε μόνο στο ΟΑΚΑ. Ο,τι ήταν να προσφέρει το πρόσφερε και δεν είναι καν διεθνής. Ηταν τόσο κακός διαιτητής και για αυτό δεν πήρε ποτέ το σήμα της FIFA, παρότι σφυρίζει εννέα χρόνια στην κατηγορία. Δεν είναι ούτε έμπειρος από τη στιγμή που κάνει τέτοια λάθη. Βέβαια ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) είναι χειρότερος αλλά και ο Στυλιαράς δεν πάει πίσω.
Από κει πέρα σωστά απέβαλε τον Σκόνδρα με δεύτερη κίτρινη στο 61’.
Θα ήταν καλό η NOVA να έδειχνε δυο φάσεις στο 75’. Υπάρχει η αίσθηση ότι η Κουρομπύλια δεν σήκωσε δυο διαδοχικά οφσάιντ, με το σκορ στο 2-1.
Με την ευκαιρία: Καληνύχτα στην Θεσσαλονίκη και όνειρα γλυκά…


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
0 Αποβολή 1
0 Κίτρινες 3
14 Φάουλ 22
4 Οφσάιντ 1
2 Κόρνερ 3