Στυλιαρά το… ανάγνωσμα και γελάστε ελεύθερα – Εκανε κι άλλα κραυγαλέα λάθη στο φετινό πρωτάθλημα



Χαρίστηκε στον Μάτος

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-0
Το μεγάλο λάθος του Στυλιαρά (Αιτ/νιας) που όμως δεν επηρέασε το αποτέλεσμα είναι η μη αποβολή του Μάτος στο 70’, όταν είχε χάσει τη μπάλα από τον Χίλιεμαρκ και τον κρατάει για να αποτρέψει αντεπίθεση, με το σκορ στο 3-0. Ο Στυλιαράς έδωσε μόνο το φάουλ.
Αυτό είναι ένα από τα λάθη του Στυλιαρά στον πειθαρχικό έλεγχο, όπου ανέχθηκε αρκετά πράγματα. Αποτέλεσμα το ματς να ξεφύγει στο 79’ και να αποβληθεί ο Μακ που έσπρωξε αντίπαλο ενώ έδωσε κίτρινη στον Βιγιαφάνιες που απώθησε τον Σλοβένο με τον αγκώνα του. Επίσης, σωστό το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο 66’ και η δεύτερη κίτρινη στον Ινσούα που είχε απλωμένο το χέρι του. Δεν υπάρχει πέναλτι στην πτώση του Πέλκα στο 89’.


Η ανακοίνωση… φωτιά


12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΠΟΛΛΩΝ-ΛΑΜΙΑ 1-1
Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νιας)

Διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με το πέναλτι-φάντασμα στον Ομο με το οποίο η Λαμία έκανε το 1-1. Όμως, όχι μόνο δεν τον τιμώρησαν αλλά τον επιβράβευσαν με σερί ορισμό, βάζοντάς τον ως τέταρτο στο παιχνίδι Λεβαδειακός-ΑΕΚ την 13η αγωνιστική, ενώ η… αποθέωση είναι ότι την 14η τον όρισαν ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 4-0!
Κι όμως πιο φάντασμα πέναλτι από αυτό που έδωσε στη Λαμία δεν υπάρχει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Απέβαλε λάθος παίκτη!!!

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0
Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νιας)
Στο 39' ο Γιαννούλης του Αστέρα έκανε φάουλ στον Κιβρακίδη του Ατρομήτου, όμως ο Στυλιαράς έβγαλε ανεξήγητη δεύτερη κίτρινη στον Καλτσά. Ακόμη και αν ο Καλτσάς βρήκε τον Κιβρακίδη, το μαρκάρισμα δεν ήταν για κίτρινη!


«Μαντάρα» και στα Χανιά

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0

Μεγάλο λάθος του Στυλιαρά στο 22’, όπου υπάρχει χέρι αμυνόμενου και ο ρέφερι έπρεπε να πάει στην άσπρη βούλα. Επίσης, τα έκανε μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο, με αποκορύφωμα τη μη αποβολή του Ντουαλά της Κέρκυρας στο 69’, όταν έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη επειδή χτύπησε τον Βάντερσον.  Τον εξέθεσε ο Βοσνιάδης που τον έκανε αλλαγή.