Δίνουν δικαιώματα με Κατσικογιάννη στο Λαμία-Αστέρας Τρίπολης

***Μουρμούρες στην Τρίπολη για τον ορισμό του
***Ο ρέφερι της ΕΠΣ Ηπείρου άφησε με φοβερά παράπονα την Κέρκυρα στο προηγούμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τη Λαμία!

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης, με διαιτητή τον Κατσικογιάννη (Ηπείρου). Η ΚΕΔ έμεινε μεταξεταστέα, καθώς ο καλός ρέφερι σφύριξε Λαμία-Κέρκυρα 1-1 για την 11η αγωνιστική, αφήνοντας με παράπονα τους Φαίακες, οι οποίοι εξέδωσαν και ανακοίνωση εναντίον του. Από τότε ο Κατσικογιάννης σφύριξε ένα ματς Κυπέλλου (Πλατανιάς-Ολυμπιακός 0-2), όμως για το πρωτάθλημα τον έβαλαν ξανά σε αγώνα της Λαμίας και στην Τρίπολη άρχισαν τις... μουρμούρες.
Η ΚΕΔ βλέπει τα παιχνίδια;
Διαβάστε την κριτική μας για τον Κατσικογιάννη:

SUPERLEAGUE
11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΛΑΜΙΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1-1
Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών),
Κουντουρέλης (Αθηνών)
4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Παρατηρητής: Τεροβίτσας (Αιτ/νιας)
Ο ρέφερι έδειξε υπέρ το δέον αυστηρός με την Κέρκυρα. Οι Φαίακες ζήτησαν πέναλτι στο 25’ αλλά από το βίντεο δεν βγαίνει συμπέρασμα. Στο 45'+1’, ο Κατσικογιάννης υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Λαμίας σε στιγμιαίο τράβηγμα της φανέλας του Πίτι από τον Σοϊλέδη και ο πρώτος το ζήτησε αφού σηκώθηκε και αφού ολοκλήρωσε την προσπάθειά του. Αφού έδωσε το πέναλτι έπρεπε να δείξει και δεύτερη κίτρινη στον Σοϊλέδη που είναι ανύπαρκτη. Ωστόσο δυο λεπτά αργότερα (45'+3') θα μπορούσε να αποφύγει τη δεύτερη κίτρινη στον Μπαλάφα. Δεν είναι απλά αυστηρή, δεν δικαιολογείται ούτε από τον κανονισμό.


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
1 Πέναλτι 0
0 Αποβολές 2
3 Κίτρινες 5
18 Φάουλ 14
2 Οφσάιντ 0
12 Κόρνερ 5

«Προκλητική και γεμάτη ερωτηματικά»
Η ανακοίνωση της Κέρκυρας για τη διαιτησία του Κατσικογιάννη:
Το ΔΣ της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ δεν συνηθίζει να κάνει ανακοινώσεις για τη διαιτησία αλλά εν προκειμένω θέλουμε να καταγγείλουμε την χθεσινή διαιτησία του κ. Κατσικογιάννη θεωρώντας την προκλητική και γεμάτη ερωτηματικά!! Ας μη ξεχνάμε και την πρόσφατη παραπομπή του πριν απο 5 αγωνιστικές!!

Κύριοι στην ΚΕΔ αφήνουμε τον εν λόγω κύριο στην κρίση σας, για την Κέρκυρα πάντως, είναι ανεπιθύμητος!