Χανιά: Το ωραίο φύλο διαπρέπει και στη διαιτησία! (pics)


www.eparxies.gr

Eνδιαφέρον παρουσιάζει και φέτος το τοπικό πρωτάθλημα των Χανίων.
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν οι θηλυκές παρουσίες στα γήπεδα, από τις μικρότερες μέχρι τις μεγαλύτερες κατηγορίες.
Σίγουρα όταν μια γυναίκα αποφασίσει να ασχοληθεί με τη διαιτησία πρέπει να έχει… γερό στομάχι, και να είναι δυναμική.
Έτσι ακριβώς όπως είναι η Γεωργία Κομισοπούλου και η Μαρία Μπραουδάκη, οι οποίες έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη την ΕΠΣ Χανίων καθώς όπου έχουν κληθεί να παίξουν, αποσπούν θετικά σχόλια.
Η Γεωργία Κομισοπούλου, αγωνίζεται κυρίως ως επόπτρια στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ μάλιστα έχει παίξει και σε πολύ δύσκολες έδρες, όπως είναι αυτή των Ζωνιανών. Έχει δώσει το παρών σε τελικούς, σε ντέρμπι, και χαρακτηριστικό είναι πώς ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει απασχολήσει με τις αποφάσεις της.


Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό χαρτί της ΕΠΣΧ, και σίγουρα το μέλλον της στη διαιτησία διαγράφεται λαμπρό.

Η όμορφη Λαρισαία, εργάζεται στην Πολεμική αεροπορία ενώ ο σύζυγός της είναι σμηναγός.

Η δε Μαρία Μπραουδάκη, μπορεί να ασχολείται με τη διαιτησία μόλις τρία χρόνια όμως… το ‘χει και καταφέρνει στα δύσκολα να ανταπεξέρχεται χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Είναι επίσης επόπτρια, κυρίως στην Α’ κατηγορία των Χανίων ενώ στις 5/11 αγωνίστηκε πρώτη φορά στην Κ15 της Σούπερ Λιγκ.

 Δουλεύει και ασχολείται πάρα πολύ με τη διαιτησία, γιατί είναι το πάθος της, και αυτό φαίνεται από το πόσο συγκεντρωμένη είναι σε αυτό που κάνει!


Η Μαρία μπορεί τα Σαββατοκύριακα να βάζει τα ρούχα του διαιτητή και να βρίσκεται στα γήπεδα, αλλά στην καθημερινότητά της κάθεται στην έδρα του σχολείου, καθώς είναι δασκάλα! Μάλιστα τα παιδάκια της την λατρεύουν!