Όπως αναμενόταν ο Παπαδόπουλος: Εκανε… θέμα με τα φάουλ και με ανύπαρκτες κίτρινες

***Απέδειξε ότι είναι κακός διαιτητής
***Μια φάση οφσάιντ σήκωσαν σε όλο το ματς και ο Πάτρας (Μακεδονίας) έκανε λάθος!
SUPERLEAGUE
14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4
Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς),
Πάτρας (Μακεδονίας)

4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Μαζαράκης (Κεφαλονιάς)
Όπως αναμενόταν ο Παπαδόπουλος μας δικαίωσε, μόνο που τα προβλέπουμε, χωρίς να έχουμε μαντικές ικανότητες, για να εκθέτουμε τους αρμόδιους, καθώς οι διαιτητές δεν φταίνε, παρά φταίνε αυτοί που τους ορίζουν. Ο ρέφερι της ΕΠΣ Μακεδονίας, που με το νέο έτος θα χριστεί διεθνής, στο 30’ και στο 43’ δεν έδωσε φάουλ στον Φορτούνη, όπως και στο 43’ στον Ανσαριφάρντ. Στο 45’ ο Φορτούνης, ενώ ήταν έτοιμος να οργανώσει επίθεση, δεν έκανε φάουλ στον Μαρινάκη αλλά ο Παπαδόπουλος «είδε» παράβαση, στο 47’ έδωσε ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ κατά του Οφόε μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού και στο 78’ καταλόγισε άλλη μια ανύπαρκτη παράβαση κατά του Τζούρτζεβιτς. Αποτελεί και μια εξήγηση γιατί ο Παναιτωλικός πήρε περισσότερα φάουλ…
Αντίθετα στο 91', πριν το 4-1, δεν άφησε πλεονέκτημα ορισμός υπέρ του Μάριν για να δώσει φάουλ!!!
Ο Παπαδόπουλος έδειξε σφιγμένος, έμενε μακριά από τις φάσεις και πολύ βαρύς πάνω στο τερέν. Αυτά και κάποια άλλα θα του τα λένε, αν δεν βελτιωθεί, όταν με το καλό (από τον Μάρτιο) αρχίσει να παίρνει τους πρώτους διεθνείς ορισμούς. Να μην παραλείψουμε ότι οι κάρτες στους Σισέ, Φορτούνη είναι ανύπαρκτες.
Μια φάση οφσάιντ είχε όλο το ματς και ο Πάτρας (Μακεδονίας) έκανε λάθος, καθώς στο 17’ σταμάτησε επίθεση του Φορτούνη που έβγαινε τε α τετ με τον Κυριακίδη για το 0-2. Πάλι καλά που δεν είχε περισσότερα, αφού υπήρχε κίνδυνος να εκτεθεί κι άλλο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
2 Κίτρινες 3
10 Φάουλ (κατά) 16
0 Οφσάιντ 1
3 Κόρνερ 0
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΑ