«H ΕΠΟ λειτουργεί με απόλυτες μορφές αδικίας, καθώς έκριναν βιώσιμο τον ΠΑΟ με 70-80 εκ. χρέη και όχι τον Ηρακλή»

***Πώς σχολίασε ο Νίκος Υψηλάντης τη διαμαρτυρία κατά του Βαγγέλη Γραμμένου, αλλά και τη στάση της ΕΠΟ έναντι του Ηρακλή
Στο Metropolis 95.5 της Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Υψηλάντης και αναφέρθηκε στη διαμαρτυρία Ηρακληδέων κατά του Βαγγέλη Γραμμένου.
Αναλυτικά όσα είπε:
 Για τη διαμαρτυρία κατά Γραμμένου: «Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Το διάβασα στα site. Ήταν πολύ καλή ενέργεια αν υπήρχε διαμαρτυρία, αρκεί να μην υπήρχε επίθεση προς τον άνθρωπο, ή τους ανθρώπους που μιλούσαν εκεί. Δεν ξέρω με ποιες συνθήκες έγινε, όμως σίγουρα δεν ήταν κόσμιος ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο στον Ηρακλή στην τελευταία δεκαετία. Θεμιτή η διαμαρτυρία αρκεί να είναι σε κόσμια πλαίσια».
 Για την αλλαγή κανονισμού προς όφελος του Παναθηναϊκού: «Είναι τεράστιο σκάνδαλο, αλλά δεν είναι έκπληξη για εμάς. Είναι ο ίδιος τρόπος με τον οποίο κάποιοι αληταράδες επιβιώνουν και αλλάζουν τα πράγματα κατά το δοκούν. Όπως λειτουργεί το κράτος με απόλυτες μορφές αδικίας, έτσι λειτουργεί και η ΕΠΟ με απόλυτη μορφή αδικίας και παντελή έλλειψη ισονομίας. Το να αλλάζουν κάποιοι κανονισμοί δεν έχει ποτέ σταματημό. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς οι αληταράδες της ΕΠΟ έκριναν ότι είναι βιώσιμος ο Παναθηναϊκός με 70-80 εκ. ευρώ χρέη και όχι ο Ηρακλής με οφειλές σε 4-5-10 παίκτες».