Παπαπέτρου, Σίπκας ο ένας χειρότερος από τον άλλον, και οι δυο υπέρ του ΠΑΟΚ!

***Πως γίνεται σε ένα ματς διαιτητής και βοηθός να ευνοούν με σημαντικά λάθη την ίδια ομάδα και να αλλοιώνουν αποτέλεσμα;
***Φήμες ότι κάθε φορά που θα παίζει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η ΕΠΟ θα συνεδριάζει στο «Μακεδονία Παλλάς»

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1

Στο 33’ ο Ντιγκινί θα έβγαινε απέναντι στον Ρέι, όμως ο βοηθός Σίπκας (Πέλλας) που δεν τιμωρήθηκε για το γκολ-οφσάιντ του Βράνιες με το οποίο η ΑΕΚ ισοφάρισε στην Ξάνθη, επέστρεψε δριμύτερος και σταμάτησε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον παίκτη του Ατρομήτου. Το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Ατρομήτου.
Στο 45’, όπως βλέπεται και στην φωτογραφία, ο Στρούγγης βρήκε πρώτα τη μπάλα, και ο Μακ βούτηξε θεαματικά. Όμως, ο Παπαπέτρου (Αθηνών) «είδε» πέναλτι. Εσείς δείτε την πάνω φωτογραφία…
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΦΣΑΪΝΤ ΤΟΥ ΣΙΠΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΡΙΑΚΟ:


Κάναντι: «Μπορούσαμε κι άλλο γκολ μετά το 0-1, αλλά…»

Ο Νταμίρ Κάναντι εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα, τα παράπονα του για τις υποδείξεις του Παπαπέτρου και του βοηθού Σίπκα. 
«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον βαθμό που θα θέλαμε. Μάλιστα νομίζω μετά το 0-1 μπορούσαμε να πάρουμε μεγαλύτερο προβάδισμα με ένα οφσάιντ που μας έκοψε ο διαιτητής από μία λάθος απόφαση. Όσο αφορά για το πέναλτι από εκεί που το είδα ήταν 50-50 και ήταν σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο για την πορεία του αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά αμυντικά και μετά το 2-1 προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε και για αυτό πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μας. Σήμερα χάσαμε και 4 πολύ καλούς μας παίκτες οι οποίοι είναι βασικά στελέχη και δεν μπορούσαν σήμερα να μας βοηθήσουν».
«Δεν θεωρώ ότι ήταν θέμα συγκέντρωσης. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι εύκολο για 90 λεπτά να τα κάνεις όλα τέλεια. Ο ΠΑΟΚ έκανε και αυτός κάποιες φάσεις και ευτύχησε να πετύχει τα γκολ. Στο 0-1 είχαμε δύο πολύ καλές φάσεις για το δεύτερο γκολ και με τη φάση που κόπηκε με οφσάιντ ο Ντιγκινί, αλλά και το σουτ του Βασιλακάκη».  


Σπανός: «Η εξυγίανση έκανε πολλά βήματα πίσω»
Αρκετά εκνευρισμένος αποχώρησε από την Τούμπα ο Γιώργος Σπανός, μετά την ήττα του Ατρόμητου από τον ΠΑΟΚ και φεύγοντας με μια ατάκα... φωτιά έδειξε την απογοήτευσή του για την εξυγίανση.
Αναλυτικά το σχόλιό του στην ΕΡΤ:
«Σήμερα η εξυγίανση έκανε πολλά βήματα πίσω με τη διαιτησία του Παπαπέτρου».