Να χαίρεστε την εξυγίανση σας, γελάει το σύμπαν μαζί σας – Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα – «Χάδι» στην ΑΕΚ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

***Και ο ΠΑΟΚ είχε γλιτώσει την αφαίρεση βαθμών, στην υπόθεση του βοηθού του Λουτσέσκου, ο οποίος μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ απώθησε τον διαιτητή Κατσικογιάννη (Ηπείρου), σύμφωνα με το φύλλο αγώνα
ΠΗΓΗ: www.gavros.gr
Τα απίθανα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται…
Η ΑΕΚ τη γλίτωσε για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό, πέφτοντας όσο πιο ελαφριά γινόταν και για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με τους Θεσαλονικείς.
Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Superleague έβγαλε την απόφαση για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ, τιμωρώντας τους «κιτρινόμαυρους» μόνο με πρόστιμο ύψους 67.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τον κανονισμό θα έπρεπε να τιμωρηθούν με αφαίρεση 3 βαθμών και τιμωρία έδρας από 2-5 αγωνιστικές, ωστόσο για ακόμη μία φορά για κάποιο περίεργο λόγο αυτό δεν έγινε, προκαλώντας την οργή της φίλαθλης γνώμης…
Κρίμα για την εξυγίανση και τον υπουργό, οι οποίοι έβαλαν στη δικαιοσύνη τακτικούς δικαστές, οι οποίοι είναι οι χειρότεροι όλων των εποχών, κάτι το οποίο αποδεικνύεται στην πράξη με τη μία προκλητική απόφαση να διαδέχεται την άλλη.
Σαν να μην έφτανα να επεισόδια έξω από τα επίσημα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, πέρα βρέχει και για τα επεισόδια έξω από την Θύρα 1 και 35 στο ΟΑΚΑ με την εισβολή στην θύρα 35 των ματ. Η αστυνομία ωραιοποίησε παρότι υπάρχει βίντεο τα πράγματα, σε έναν αγώνα ο οποίος άργησε με 15 λεπτά καθυστέρηση, λόγω ρίψης των δακρυγόνων και των χημικών.
Να χαίρεστε την εξυγίανση σας. Γελάει το σύμπαν μαζί σας.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ δημιουργούν συνεχώς επεισόδια, με τρανή απόδειξη όλα όσα έγιναν πριν τον αγώνα με την Λαμία στο Περιστέρι, άσχετα αν αυτά σημειώθηκαν μακριά από το συγκεκριμένο γήπεδο.
Αναλυτικά:
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
 10η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 05/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2247/17/2239126 από 07-11-2017 αναφορά συμβάντων της αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή  εξήντα επτά χιλιάδων ευρώ
 Α) ΠΑΕ ΑΕΛ: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 36137/9-11-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη της πειθαρχικής παραβάσεως που της αποδόθηκε με την από 9-11-2017 δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ εφαρμογή της διατάξεως του άρθρου 23 παρ. 2 περ. στ΄ του ΠΚ της ΕΠΟ, λόγω εξόφλησης της οφειλής (βλ. το από 14-11-2017 γραμμάτιο είσπραξης της Τράπεζας Πειραιώς).