Πρόεδρος Γραμμένος "αγνοείται" στην ΕΠΟ!

***Απόφαση για σύσταση τριών επιτροπών σε μια μέρα πρέπει να είναι παγκόσμιο φαινόμενο, να μην έχει παρθεί ούτε στη… Μπανανία!
***Είναι πολλές οι γκρίνιες και πρέπει να σταματήσουν
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΙΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα (18/8) των εκλογών της ΕΠΟ, όπου την προεδρία της ομοσπονδίας ανέλαβε ο «δικός μας Γραμμένος», σύμφωνα με τη γνωστή δήλωση του Ιβάν Σαββίδη. Εντελώς τυχαία (χα,χα,χα!) ο πρόεδρος της ΕΠΟ έδωσε την πρώτη του Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» της Θεσσαλονίκης, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη. Μόνο που με όσα είπε εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε ότι ακόμη δεν ανέλαβε τα ηνία της ομοσπονδίας!
Πρόεδρος Γραμμένος λοιπόν, αγνοείται στην ΕΠΟ και ιδού η απόδειξη, καθώς δήλωσε: «Ακόμα και σήμερα ψάχνουμε τα πατήματά μας και δεν θα ήταν έτσι αν η Ομοσπονδία λειτουργούσε ήδη με κανόνες. Δουλεύουμε πολλές ώρες. Φιλοδοξία μας είναι να αναχωρήσει η επιτροπή εποπτείας πιο σύντομα». Κάποιος πρέπει να πληροφορήσει τον κ. Γραμμένο ότι όποιος αναλαμβάνει δημόσιες θέσεις είναι υποχρεωμένος να διοικεί. Αλλωστε, πριν από τις εκλογές δήλωνε ή όχι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία του ελληνικού ποδοσφαίρου; Εκτός αν ζήτησε πίστωση χρόνου για να αποφύγει τις γκρίνιες του ΠΑΟΚ, όπως αποτελεί κοινό μυστικό στο Πάρκο Γουδί, επειδή κουμάντο στην ΕΠΟ κάνει η ΑΕΚ. Επίσης, κάποιος πρέπει να του πει ότι πριν αναλάβει για διάστημα 11 μηνών στην ΕΠΟ υπήρχε η διοικούσα του κ. Δρόσου, άρα τα βέλη… παραλάβαμε χάος, σε αυτόν στρέφονται.
Πέρα από την αποχώρηση της Εθνικής από το Καραϊσκάκη, όμως κι εκεί έκανε… γκάφα, δικαιολογούμενος ότι «αυτό θέλει η κοινή γνώμη» αφού δεν υπάρχει κάποια έρευνα που να το επιβεβαιώνει, αντίθετα υπάρχουν δηλώσεις διεθνών ότι επιθυμούν ως έδρα το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας, δεν είχε άλλη είδηση να δώσει. Μάλιστα χθες στην Θεσσαλονίκη έκαναν και ρεκόρ στη σύσταση επιτροπών, κατά την άποψή μας για να νομίζουν όλοι ότι έχουν… εξουσία και να μην υπάρχουν γκρίνιες.
Τρεις επιτροπές σε μια μέρα πρέπει να είναι παγκόσμιο φαινόμενο! Για του λόγου το αληθές αντιγράφουμε από το Δελτίο Τύπου της ΕΠΟ, η οποία αποφάσισε:
-Επικυρώθηκε η σύνθεση της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Την προεδρία ανέλαβε το μέλος της ΕΕ/ΕΠΟ Κωνσταντίνος Βρακάς και την αποτελούν ακόμα οι Τάκης Παπαχρήστος, μέλος της Ε.Ε., Χαράλαμπος Ζελενίτσας, Θωμάς Μεταξάς και εκκρεμεί ο ορισμός ακόμη ενός μέλους. Η Τεχνική Επιτροπή έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη χώρα.
-Συστήθηκε ομάδα εργασίας για την εύρεση χώρου δημιουργίας του νέου προπονητικού κέντρου των Εθνικών Ομάδων. Αποτελείται από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Τάκη Παπαχρήστο, τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Κωνσταντίνο Βρακά, τον Αντιπρόεδρο της Ε.Ε. Αστέριο Αντωνίου και τα μέλη της Ε.Ε. Παναγιώτη Διακοφώτη, Σταύρο Ψαρρόπουλο, Λεωνίδα Θωμαΐδη και Τάκη Αγραφιώτη.
-Συστήθηκε ομάδα εργασίας για την δημιουργία του στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μετέχουν οι Κωνσταντίνος Βρακάς, Τάκης Παπαχρήστος, Λεωνίδας Λεουτσάκος και Παναγιώτης Δημητρίου.
Κατά τα άλλα ο Γραμμένος έπαθε… πανικό όταν του ζήτησαν να σχολιάσει το κωλοδάκτυλο του Χιμένεθ που τον… βάφτισε Περέιρα! Αξιο αναφοράς, στα όρια του σκανδάλου, είναι ότι απέφυγε να καταδικάσει την ενέργειά του, λάθος που παραδέχθηκε μέχρι και ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη, έστω και μια μέρα μετά!

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 21/11/2017)

Σχόλια