«Βραβείο» στον Καρατζά για τη μη παραπομπή του Κομίνη, τον έβαλαν και στον Καλογερόπουλο!

***Η… εξυγίανση θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

Αρκούνται να αλληλοσυγχαίρονται και όχι η γνώμη του κόσμου. Εκείνο που θέλουν είναι να φαίνεται ότι πάει καλά η διαιτησία και όχι αν πραγματικά πάει καλά. Εικονική πραγματικότητα…

Ξεπερνάμε ότι ο παρατηρητής Μπάμπης Καρατζάς (Εύβοιας) δεν είναι διεθνής, ούτε υπήρξε διεθνής διαιτητής. Όμως, την Κυριακή (19/11) καλείται να βαθμολογήσει έναν ρέφερι με το σήμα της FIFA, τον Καλογερόπουλο, ο οποίος ορίστηκε Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Σα να βάζεις λοχία, να βαθμολογήσει λοχαγό.

Όπως αναφέραμε αυτό το ξεπερνάμε, επειδή δεν έχουν δα και διεθνείς παρατηρητές αφού οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης φρόντισαν να βάλουν τους εαυτούς στον πίνακα της UEFA και πάνε μόνο στο εξωτερικό για να βαθμολογήσουν διαιτητές, αν και δεν έχουν γράψει έκθεση παρατηρητή στα ελληνικά. Όμως, όλη η Ελλάδα είδε ότι ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0 έπρεπε να αποβάλει τον Μάτος. Ολη η Ελλάδα είπαμε; Εξαιρείται ο Καρατζάς, ο οποίος δεν παρέπεμψε τον διεθνή ρέφερι. Παρόλα αυτά τον έβαλαν σε ένα ακόμη ντέρμπι!!!!

Όλα αυτά για να κάνει συνέντευξη Τύπου ο Περέιρα και να μας ενημερώσει ότι κανείς διαιτητής δεν τιμωρήθηκε σε ντέρμπι, άρα η διαιτησία πάει καλά.

Πως είπατε; Ο Τσαχειλίδης κάνει ορισμούς παρατηρητών; Εμείς δεν υιοθετούμε. Ας ανακοινώσουν ποιος ορίζει και σε ποια κατηγορία.