Αστείος! Αμάν πια, με τον κάθε απίθανο διαιτητή – Ολυμπιακός: «Ο Κομίνης να μην μας ξανασφυρίξει ποτέ»

***Είναι δυνατόν να τα γράφουμε από πριν και οι αρμόδιοι να κάνουν τάχα πως δεν καταλαβαίνουν με τη φιλοσοφία των ορισμών τους;
***Για πόσο ακόμα θα προκαλούν οι ρέφερι με λάθη σε βάρος των Πειραιωτών;
***Με ανύπαρκτα φάουλ, ειδικά μετά το 1-0, έκλεινε τον Ολυμπιακό, με ανύπαρκτα φάουλ σταμάτησε επιθέσεις των γηπεδούχων
SUPERLEAGUE
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 1-0
Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας),
Πετρόπουλος (Αρκαδίας)
4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Παρατηρητής: Καρατζάς (Ευβοίας)

Ο διαιτητής που με τα λάθη του στον τελικό του Πανθεσσαλικού έδωσε το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ, προκάλεσε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ενας αστείος (σ.σ. πάντα με βάση τα σφυρίγματά του και πάντα αγωνιστική η κριτική) Κομίνης προκάλεσε τον κόσμο, αφού «ανακάλυπτε» φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ, προσπαθώντας ταυτόχρονα να σταματήσει επιθέσεις υπέρ των «ερυθρολεύκων». Εδειξε από την αρχή τις προθέσεις, χαρίζοντας κίτρινη στον Μάτος στο 2’, καθώς ο παίκτης του ΠΑΟΚ ανέκοψε με σκληρό φάουλ επίθεση με τον Φορτούνη, του την έδειξε στο 31’, όμως έπρεπε να τον αποβάλει είτε στο 41’ που τραβούσε τον Κούτρη και δεν τον άφηνε να εκτελέσει γρήγορα ένα φάουλ, είτε στο 55’, όταν σταμάτησε με φάουλ επίθεση του Οφόε. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση η κάρτα σε βάρος του Μάτος ήταν ο ορισμός του κανονισμού.
Σε γενικές γραμμές με φάουλ έβλεπε μόνο ο Κομίνης, ειδικά μετά το 1-0, έκλεινε τον Ολυμπιακό στην περιοχή του, με ανύπαρκτα φάουλ σταμάτησε επιθέσεις των γηπεδούχων.
Η θέση του Ολυμπιακού για την διαιτησία του Κομίνη είναι η εξής: «Το γεγονός ότι νικήσαμε δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε αναπάντητη την προκλητική διαιτησία του Κομίνη. Μάλλον έπαιζε διαιτητής σε αγώνα μπάσκετ απόψε. Ακόμα εκτελούν φάουλ έξω από την περιοχή μας. Εσπασε τα ρεκόρ. Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μάτος σε τρεις περιπτώσεις χαρίστηκε. Να μην μας ξανασφυρίξει ποτέ».

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
4 Κίτρινες 4
20 Φάουλ 19     
 2 Οφσάιντ 2     
 4 Κόρνερ 2

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ KAI ΕΔΩ