Κούγιας: «Το στρατηγείο με τη διαιτησία βρίσκεται στην ανατολική Αττική και εκεί καταστρώνονται τα σχέδια όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον μέρος του πρωταθλήματος» - «Ακλαυτος θα πάει ο ΠΑΟΚ»


Οι κυριότερες δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια στο «Αθλητικό Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης:

***«Οι διαιτητές και τα έπαιρναν και τα παίρνουν και τώρα. Αν δεν το ξέρει αυτό ο Περέιρα είναι ακατάλληλος».
***«Ο Θωμάς Μητρόπουλος εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ΑΕΚ. Είναι κολλητός και συνομιλητής. Η παράγκα του Κόκκαλη και όλοι αυτοί που ακολούθησαν είναι παιδιά του Θωμά»
***«Όταν θα καίνε οι αγωνιστικές και θα κρίνονται οι τίτλοι, και κυρίως ο τίτλος του πρωταθλητή, ο οποίος φέτος είναι διαπραγματεύσιμος χωρίς το ακλόνητο φαβορί, μην εκπλαγείτε αν ομάδες που εμφανίζονται τώρα να ευνοούνται ότι θα κατηγορηθούν υπέρ ενός και μόνο» 
***«Υπάρχουν και κακοί διαιτητές. Ο συγκεκριμένος (σ.σ. Κουτσιαύτης), όμως, δεν είναι από τους κακούς. Άρα υπάρχει κάτι που θα φανεί το επόμενο διάστημα. Τίποτα δεν μένει κρυπτό. Τα λάθη και του Κουτσιαύτη και του Καραβασίλη ήταν συνειδητά»
***«Δεν είδατε τι έγινε στη Λεωφόρο; Και δεν είναι μόνο το γκολ του Περόνε. Εμάς, δηλαδή, πόσα πέναλτι πρέπει να μας δώσουν με τον τρόπο που οι αμυντικοί πιάνουν τους Ναζλίδη και Περόνε μέσα στην περιοχή. Σε πόσα παιχνίδια οι διαιτητές έχουν σφυρίξει τέτοια πέναλτι;»
*** «Ο Σαββίδης ζει σε μια πλάνη, όπως και ο Γραμμένος. Νομίζουν ότι επειδή έδιωξαν τους ανθρώπους του Μαρινάκη και ότι επειδή μπήκε ο Βρύζας και διάφορα άλλα πρόσωπα της οικογένειας του ΠΑΟΚ, επειδή μπήκε η νομική σύμβουλος της ΕΠΣΜ στην ΕΙΜ, ότι δεν μπορούν να του κάνουν ζημιά. Είναι μια πλάνη και θα το καταλάβουν σύντομα».