Ιδού οι προκλήσεις υπέρ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ

ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Φυσικά και δεν αποτελεί κάτι καινούριο, όμως δεν είναι και λίγο να επιβεβαιωνόμαστε, μέσω των ορισμών που ως γνωστόν αποτελούν πολιτική, ότι η ΚΕΔ έχει …άρωμα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και να απαντούν μέσω της προπαγάνδας ότι «υπεύθυνη για την διαιτησία είναι η FIFA». Η… καραμέλα ξεκίνησε από την εποχή Κουκουλάκη, Τριτσώνη, η οποία συνεχίζεται και επί Περέιρα, νομίζοντας ότι μπορούν να ξεγελάνε τους φιλάθλους.

Οι προκλήσεις συνεχίζονται – αν υπεύθυνη είναι η FIFA, ο κόσμος γελάει με τη FIFA! – και είναι υπέρ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο η επιστροφή-πρόκληση του Καλογερόπουλου μετά από τρεις αγωνιστικές, παρότι δεν έδωσε εξόφθαλμο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Πρόκληση είναι και το γεγονός ότι την έβδομη αγωνιστική δεν ορίστηκαν οι Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Μάνταλος (Καβάλας).

Κατά σύμπτωση επιβεβαιώθηκαν οι διαρροές από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα υπό τη μορφή ειδήσεων ότι δεν πρόκειται να επιλεγούν!  Βλέπετε η ομάδα της Θεσσαλονίκης δυσαρεστήθηκε με την παρουσία τους στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και έβαλαν την προπαγάνδα στο… φουλ, προκειμένου να …τιμωρηθούν. Ειδικά η περίπτωση Μάνταλου είναι πιο πρόκληση, καθώς ήταν τέταρτος και το μόνο που έκανε ήταν να υποδείξει τη σωστή αποβολή του Κουλούρη.

Υπάρχει και ο Τζήλος που ορίστηκε ΠΑΟΚ-Λαμία. Ο Λαρισαίος πάει σερί στους ορισμούς αν και στο παιχνίδι ΑΕΚ-Παναιτωλικός 2-0 δεν είδε ότι ο Λιβάγια χτύπησε εκτός φάσης τον Χαντάκια. Ακόμη και αν ισχύει, σύμφωνα με τον κανονισμό είναι λάθος και έπρεπε να τιμωρηθεί.

Να μην ξεχνάμε και την προκλητική διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός 3-2, ενώ είχε προηγηθεί το πέναλτι του Βάτσιου υπέρ της ΑΕΚ στον αγώνα με τη Λαμία (σε φάση εκτός περιοχής που δεν ήταν ούτε φάουλ), ο οποίος έπρεπε να τεθεί εκτός πινάκων, όμως κυκλοφορούν σενάρια ότι θα επιστρέψει στο προσεχές διάστημα! 



ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση ο Μάνταλος να μην ορίστηκε για να πάρει μήνυμα και να τον βάλουν Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ;

Δεν κάνουν

Για να μην παρεξηγηθούμε δεν άλλαξε η άποψή μας για τον Μάνταλο, όπως και για τους Καλογερόπουλο, Βάτσιο. Αν ο Περέιρα προχωρήσει σε αναμόρφωση των πινάκων, αν τον αφήσουν δηλαδή, αυτοί οι τρεις είναι οι πρώτοι που πρέπει να υποβιβαστούν για να δείξουν ότι δεν κάνουν ούτε στην Football League!



Πέρασε από εξετάσεις;

Ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα μέχρι και από την 100 % σωστή αποβολή του Κουλούρη στον τελευταίο αγώνα του με τη Λάρισα και… εξαφάνισαν τους Κατσικογιάννη, Μάνταλο από τους ορισμούς. Στον αγώνα ΠΑΟΚ-Λαμία έβαλαν τον Τζήλο (φωτ.) που στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός δεν απέβαλε τον Λιβάγια, ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης τον Χαντάκια. Επίσης, ο Τζήλος προέρχεται από μια ένωση, της Λάρισας, που σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ στηρίχθηκε από τον ΠΑΟΚ για να εκλεγεί.



Τι… δείχνει για την 8η

Δεν είναι μυστικό ότι στην ΚΕΔ προγραμματίζουν με γνώμονα το αγωνιστικό πρόγραμμα. Την 8η αγωνιστική το… μενού περιλαμβάνει Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και όπως δείχνουν οι αρμόδιοι υποψήφιοι είναι οι Γιώργος Κομίνης (φωτ., Θεσπρωτίας) και Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών). Ο Ολυμπιακός είχε παράπονα και από τους δυο την προηγούμενη σεζόν, καθώς ο Κομίνης τον αδίκησε με Παναθηναϊκό και Ξάνθη και ο Παπαπέτρου με Γιάννινα και στο Κύπελλο στους εντός έδρας αγώνα με Ατρόμητο και ΑΕΚ.



Από την ΚΕΔ υπάρχει περίπτωση να επιστρέφουν πίσω τις εκθέσεις των παρατηρητών αν η προπαγάνδα, που εκφράζει δημόσια τα «θέλω» συγεκριμένων ΠΑΕ διαφωνεί; Αλλα είπε ένας παρατηρητής στον διαιτητή για τον βαθμό του και άλλη είναι η έκθεσή του. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι ότι πάντα οι εκθέσεις συμφωνούν με την προπαγάνδα;



Οι περισσότεροι από τους ρέφερι που θα σφυρίξουν την 7η αγωνιστική προέρχονται από το «ψυγείο», για την ακρίβεια από ποινές-χάδια! Πρώτος και καλύτερος ο Καλογερόπουλος (φωτ.) στο Απόλλων-Κέρκυρα, ακολουθεί ο Παπαδόπουλος που τον τιμώρησαν τόσο σκληρά που τον έκαναν διεθνή και τον έβαλαν Ξάνθη-ΑΕΚ! Από τιμωρία, στον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟ-ΑΕΛ 2-0, προέρχεται και ο Ζαχαριάδης που σφυρίζει Γιάννινα-Πλατανιάς.