Παραπέμπεται ο Σίπκας, όχι ο Παπαδόπουλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Βαθμό κάτω από τη βάση πήρε ο διεθνής βοηθός Γιάννης Σίπκας (Πέλλας) για την αλλοίωση αποτελέσματος υπέρ της ΑΕΚ στην Ξάνθη (1-1). Παραμύθι φούρναρης ότι η τάχα φάση είναι οριακή, αφού στο βίντεο δεν φαίνεται τέτοιο πράγμα, παρά μόνο ένα μεγάλο λάθος, καθώς το σώμα του Βράνιες βρίσκεται ολόκληρο πίσω από τον τελευταίο αμυνόμενο. Ουδέποτε ο Μπίκας είπε ότι «αν είναι οριακό, θα είμαι μαζί σου». Η αλήθεια είναι ότι στα αποδυτήρια ανέφερε στον Σίπκα ότι θα ξαναδεί τη φάση και σύμφωνα με πληροφορίες παρέπεμψε τον απαράδεκτο βοηθό.

Ο Μπίκας, ο οποίος ήταν παρατηρητής διαιτησίας στο Ξάνθη-ΑΕΚ 1-1, δεν έμεινε ικανοποιημένος ούτε από την απόδοση του διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλου. Συγκεκριμένα δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη διαχείρισή του με τις κάρτες, καθώς έπρεπε να βγάλει κι άλλες, και από το γεγονός ότι δεν κατάφερε να επιβληθεί στους παίκτες. Μπορεί να μην τον παραπέμπει, όμως του βάζει χαμηλό βαθμό που πιστοποιεί ότι δεν είχε καλή απόδοση.


***Επίδειξη δύναμης επιχειρούν οι γελοίοι της προπαγάνδας για να τιμωρηθεί ο Ευαγγέλου, αλλά και να μην… αγγίξει κανείς τους Παπαδόπουλο, Σίπκα. Παράλληλα οι… παραμυθάδες ονειρεύονται ότι τάχα υπάρχει σύστημα για να δικαιολογήσουν το… δηλητήριο και να φτιάξουν κλίμα ενόψει του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι ο Γραμμένος είναι πρόεδρος στην ΕΠΟ;