O κορυφαίος βλέπει ορισμό του στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

***Το εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον ορισμό του διαιτητή του αγώνα της Κυριακής ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Στα παιχνίδια Κυπέλλου μπήκαν ρέφερι που δεν είναι υποψήφιοι, όμως αν ισχύουν οι πληροφορίες, ένας από τους διεθνείς θεωρεί εαυτόν φαβορί!
«Εγώ θα το παίξω φ», φέρεται να είπε ο Σιδηρόπουλος στο στενό του περιβάλλον κι ας ήταν στο… ψυγείο για κραυγαλέο λάθος στο Αστέρας-ΠΑΣ 1-2, το οποίο διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Μάλιστα ο κορυφαίος φέρεται να είναι σίγουρος, καθώς, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, πρόσθεσε: «Το ξέρω».
Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαβορί είναι ο Κομίνης και ακολουθούν Παπαπέτρου, Μάνταλος…

Τακτική

Μήπως η ενημέρωση των διαιτητών πριν από την ανακοίνωση των ορισμών αποτελεί τακτική του Περέιρα, πάντα υπό την προϋπόθεση να ενημερώθηκε ο Σιδηρόπουλος, εκτός αν έχει προαίσθημα; Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι διαιτητές οι οποίοι σφύριξαν τα χθεσινά παιχνίδια Κυπέλλου είχαν ενημερωθεί από την ΚΕΔ, επειδή καθυστέρησαν οι ορισμοί, οι οποίοι βγήκαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας και όχι στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.


Καραμέλα

Θα μας πουν ότι μπορεί ο Σιδηρόπουλος να τα έκανε… μαντάρα στο παιχνίδι Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα, όμως ακολούθησαν τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια στα οποία πήγε καλά! ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Γιανγκ Μπόις 2-0 για τα πλέι οφ και Τσέλσι-Καραμπάγκ 6-0 για τους ομίλους του Champions League, όπως και Ολλανδία-Βουλγαρία 3-1 για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.