Σεμινάριο; Πλάκα κάνετε!

Λείπει η φαντασία στη διαιτησία. Αντί να λάβουν δραστικά μέτρα, καταφεύγουν σε λύσεις που αποδεδειγμένα απέτυχαν και δεν έχουν ουσία. Με αφορμή τα κραυγαλέα λάθη η ΚΕΔ κάλεσε την Τρίτη 26/09 σε σεμινάριο τους διαιτητές της Superleague και ταυτόχρονα οι διεθνείς και όσοι θέλουν να γίνουν διεθνείς (εδώ συμπεριλαμβάνονται και οι βοηθοί) θα περάσουν από αγωνιστικά τεστ.
Οσο για το σεμινάριο; Πριν από ένα μήνα επιμορφώθηκαν οι ρέφερι, ενώ οι αρμόδιοι με τέτοιες λύσεις δείχνουν ότι δεν έχουν καταλάβει γιατί γίνονται τα λάθη. Κυριολεκτικά στον κόσμο τους! Αποφάσεις χρειάζονται στη διαιτησία και όχι για να το… γυροφέρνουν και να γίνονται ξανά τα ίδια και τα ίδια.


Τολμούν να βγάλουν εκτός πινάκων τους Καλογερόπουλο και Βάτσιο;

Το σεμινάριο είναι 10:00 με 16:00, στο διάστημα αυτό θα γίνουν οι εξετάσεις των αγγλικών και μεταξύ 16:00-18:00 θα γίνουν τα αγωνιστικά τεστ των διεθνών και των υποψηφίων για διεθνείς.
Οσοι δεν είναι διεθνείς καλύτερα να μην ταλαιπωρηθούν άδικα, πλην των Παπαδόπουλου, Βάτσιου και του βοηθού Νικολακάκη, αν και πιθανόν να αδειάσει και δεύτερη θέση βοηθού.