«Πιάσ' τ' αυγό και κούρευ' το»: Ο ένας δεν είδε το χέρι, ο άλλος ήταν σίγουρος ότι έγινε πέναλτι, άρα δεν κάνουν για διαιτητές…

Σε δουλειά να βρίσκονται… Εκτός από τις εξετάσεις αγγλικών και των αγωνιστικών τεστ (που έγραψαν ιστορία, άρα διαβάστε παρακάτω για να γελάσετε με την ψυχή σας) στην Αθήνα συγκεντρώθηκαν (Τρίτη 26/09) και οι ρέφερι της Superleague προκειμένου να προβληθούν φάσεις και από τους 40 αγώνες των πέντε πρώτων αγωνιστικών και να τους συμβουλέψουν πως θα βελτιωθούν («Πιάσ' τ' αυγό και κούρευ' το» που λέει και η σοφή παροιμία).

Το αποτέλεσμα μια τρύπα στο νερό. Ρωτούσαν τους διαιτητές γιατί πήραν τη λάθος απόφαση. Ο Καλογερόπουλος (Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-1) είπε ότι δεν είδε το χέρι-πέναλτι του Λισγάρα, μια φάση που είναι και αποβολή κι αυτός έδωσε κόρνερ! Ο Βάτσιος (Λαμία-ΑΕΚ 0-1) δικαιολογήθηκε ότι ήταν σίγουρος για το πέναλτι (που έγραψε ιστορία ως το μεγαλύτερο… φάντασμα των τελευταίων ετών) υπέρ της ΑΕΚ, προσθέτοντας πως είδε ότι το τάκλιν ξεκίνησε έξω από την περιοχή και συνεχίστηκε μέσα, ο δε Παπαδόπουλος πως δεν είδε το πέναλτι στο Κέρκυρα-ΠΑΟ 1-0. Και οι τρείς αλλοίωσαν αποτελέσματα αλλά τους κρατάνε στους πίνακες.

Για τη συνέχεια τους ζήτησαν να είναι περισσότεροι προσεκτικοί, να έχουν καλύτερη συνεργασία με τους βοηθούς και τον τέταρτο και κάτι άλλα τετριμμένα.

Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι κανονικά έπρεπε να στείλουν τους Καλογερόπουλο, Βάτσιο, Παπαδόπουλο να πρωταγωνιστήσουν στο GreyS Anatomy, όμως για να τους κρατάνε στους πίνακες σημαίνει πως η διαιτησία τους έχει ανάγκη.


Σχόλια