Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα


Παράπονα

«Είναι σημαντικό να ηρεμήσουν τα πράγματα ως της τη διαιτησία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς, όταν ήρθε στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τις εργασίες της ΓΣ της ΕΠΟ και να περάσει το καταστατικό. Βέβαια έχει γίνει το εντελώς αντίθετο αφού ανακοινώσεις για τη διαιτησία έχουν βγάλει αρκετές ΠΑΕ, μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή αλλά τα παράπονα πολλά.

 

Η… κωμωδία

Παράλληλα με τον Λάκοβιτς και ο εκπρόσωπος της FIFA, Νόνταρ Ακχαλκάτσι είχε διαβεβαιώσει πως οι αλλαγές θα αφορούσαν «τον αριθμό των μελών της ΚΕΔ, πρόσωπα από το εξωτερικό που θα μπορούσαν να αναλάβουν την ΚΕΔ». Το… αναλαμβάνω την ΚΕΔ σημαίνει… τέλος στην κωμωδία της εξυγίανσης και όχι αμολάω αετό!

Η… εργασία


«Γνωρίζουμε το πρόβλημα της διαιτησίας και έχουμε ομάδα εργασίας που μελετά αλλαγές στο σύστημα διαιτησίας της χώρας σας», είπε επίσης ο Ακχαλκάτσι στη ΓΣ της ΕΠΟ. Κι όμως, με βάση τα συμπεράσματα των πρώτων αγωνιστικών, προκύπτει όχι μόνο ότι έμειναν… μεταξεταστέοι στην εργασία τους, κάνοντας μια τρύπα στο νερό αλλά δεν… εμφανίζεται και η Επιτροπή Παρακολούθησης. Μάλλον τους έβαλαν για χειροκροτητές και όχι για τοποτηρητές…