Απίστευτες δικαιολογίες για να μη βάλουν ξένο διαιτητή

***Αντίθετα σκέφτονται τη λύση των επιπρόσθετων
***Φαβορί για να σφυρίξουν οι Σιδηρόπουλος, Κομίνης

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Με βάση όσα γίνονται υπέρ της ΑΕΚ, η λύση για ορισμό ξένου διαιτητή στο παιχνίδι της Κυριακής ΑΕΚ-Ολυμπιακός είναι μονόδρομος, όπως πρότεινε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης. Ομως, στην ΚΕΔ, σύμφωνα με όσα διαρρέουν, βρίσκουν απίστευτες δικαιολογίες, ότι τάχα αυτό δεν προβλέπεται από τον κανονισμό, από τη στιγμή που στη διαιτησία έχουν βάλει ξένο αρχιδιαιτητή, τον Πορτογάλο Περέιρα. Τώρα επικαλούνται τον κανονισμό, τον οποίο έχουν κάνει… λάστιχο, ειδικά οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης που την περασμένη σεζόν ήταν παράνομοι στην ΚΕΔ και σαν να μην έφτανε αυτό, επανέφεραν διαιτητές που ήθελε η… εξυγίανση!
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ψάχνουν τρόπο για να ορίσουν εξάδα στο ματς της Κυριακής, ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Δηλαδή να βάλουν και επιπρόσθετους, λες και ο κόσμος δεν θυμάται τι έγινε στους περσινούς ημιτελικούς Κυπέλλου, αλλά και στον τελικό!
Θα βάλουν τον Σιδηρόπουλο που είναι τιμωρημένος επειδή την πρώτη αγωνιστική αλλοίωσε αποτέλεσμα στον αγώνα Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2, όπου το δεύτερο του ΠΑΣ στο 19’ δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού σκόρερ της φιλοξενούμενης ομάδας (Μαυροπάνος) έσπρωξε τον Σελίν του Αστέρα, τόσο δυνατά που παραλίγο να μπει στα δίχτυα πριν από την μπάλα; Χώρια που ο… κορυφαίος πέρασε πριονοκορδέλα τον Ολυμπιακό στα ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ενώ έκανε λάθη που κόστισαν στους «ερυθρόλευκους» τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο και αναφερόμαστε στον ημιτελικό του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, όπου δεν απέβαλε τον Βράνιες. Θα μας πουν ότι ο Ολυμπιακός νίκησε και γι’ αυτό τον βάζουν;
Φαβορί είναι και ο Κομίνης, ακόμη ένα… παιδί της «εξυγίανσης». Πρόκειται για τον ρέφερι που σφύριξε τον… ιστορικό τελικό Κυπέλλου και άσχετα από την εξέλιξή του, έκανε λάθη υπέρ της ΑΕΚ. Είναι ο ρέφερι που δεν έδωσε πέναλτι στο εντός έδρας 2-0 επί της Ξάνθης, δεν έδωσε ένα ακόμη στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός 1-0, ενώ δεν απέβαλε Μολέδο, Βιγιαφάνιες.
Η… αποθέωση είναι ότι εξετάζουν μέχρι και τη λύση του Μάνταλου, του κουμπάρου του Παπασταμάτη, επειδή είναι φορμαρισμένος! Αυτό κι αν είναι πρόκληση, καθώς πρόκειται για τον ρέφερι που σφύριξε και πέρσι στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και χώρια από τα λάθη του, επέτρεψε την είσοδο των Δημητριάδη, Γιαννίση στα αποδυτήρια! «Κλειδώθηκαν», όπως κατήγγειλε ο Σάββας.
Για το ματς Ολυμπιακός ΑΕΚ δεν έχουν λύσεις επειδή έκαψαν όλους τους διεθνείς! Είναι γνωστό ότι οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης τους παρείχαν ασυλία παρά τα λάθη τους. Το… κουφό είναι ότι η ΑΕΚ θέλει διεθνή, και πώς να μη θέλει, αφού όλοι την έχουν ευνοήσει.

Και ο Παπαπέτρου, που είναι τιμωρημένος από το Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-1 για την πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, είναι υποψήφιος! Είναι ο ρέφερι που πέρσι έβαλε… μπλόκο στον Ολυμπιακό στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (0-0), παρ’ όλα αυτά τον έβαλαν και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2, όπου δεν είδε (μαζί και ο Κύζας) ότι ο Πατίτο σκόραρε με το χέρι. Στην καριέρα του ο Παπαπέτρου σφύριξε επτά παιχνίδια του Ολυμπιακού και συνολικά δεν έδωσε 13 πέναλτι! Ομως, πέρσι ευνόησε την ΑΕΚ όχι μόνο στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά και στα ματς πρωταθλήματος με ΑΕΚ και Παναιτωλικό!