Θεοδωρίδης: «Συμμαζέψτε τους διαιτητές ή διώξτε τους»

***«Δεν μπορεί να πάει άλλο με αυτές τις διαιτησίες»
*** «Πονηρά τα σφυρίγματα του Κουτσιαύτη»
*** «Τρέμω με αυτούς τους διαιτητές»
*** «Με την ΑΕΚ θα ήθελα ασυζητητί ξένο διαιτητή»
*** «Ο Ολυμπιακός θέλει 50-50»
*** «Και αυτό με τη διαιτησία τους υπόσχομαι θα συμμορφωθούν όλοι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Δηλαδή να τηρούν τους κανονισμούς»

Μετά το ματς με τον Αστέρα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε και για τη διαιτησία:

«Ως προς το παιχνίδι, είδατε και εσείς ότι ο διαιτητής έκανε ότι ήθελε. Έπαιζε με πονηρά σφυρίγματα και θα σας εξηγήσω γιατί έγιναν αυτά. Όλο το παιχνίδι 60-40 εις βάρος του Ολυμπιακού. Τουλάχιστον. Με πονηρά σφυρίγματα. Άκουσα τον τέταρτο διαιτητή δέκα φορές να του λέει για φάουλ εναντίον του Αστέρα. Δεν σφύριξε ούτε ένα. Έπρεπε να είχε βγάλει δεν ξέρω και εγώ πόσες κίτρινες κάρτες έτσι όπως έπαιζαν. Με το παραμικρό σφύριζε εναντίον του Ολυμπιακού. Έβγαζε κάρτα ενώ δεν ακουμπούσε κανείς κανέναν. Δεν μπορεί να πάει άλλο με αυτές τις διαιτησίες. Συμμαζέψτε τους ή διώξτε τους. Δεν κάνουν αυτοί για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτός ο κύριος μας είχε ξαναπαίξει πριν από χρόνια στο Ηράκλειο εναντίον του Εργοτέλη και κερδίσαμε με τον Μήτρογλου 1-0 στο 93’. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι είχε κάνει σε εκείνο το παιχνίδι. Αφού δεν του πάει ο Ολυμπιακός, να πει αντρικά ότι δεν ξαναπαίζω τον Ολυμπιακό. Όπως κάνουν οι περισσότεροι».

Παράλληλα, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ τόνισε ότι «τρέμω με αυτούς τους διαιτητές», ζητώντας «ασυζητητί να οριστεί ξένος». Πιο αναλυτικά: «Τώρα θα συγκεντρωθούμε γιατί έχουμε και το Κύπελλο Ελλάδος με τον Αστέρα και μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τότε θα μιλήσουμε γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι αρχές του πρωταθλήματος και το είπα και την προηγούμενη φορά ότι η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον 20 μέρες για να συνέλθει και ο ένας να γνωρίσει τον άλλο. Και αυτό είναι μέσα στο σχέδιο της ομάδας. Στενοχωρήσαμε τρομακτικά τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρο και του ζητώ εκ μέρους όλων συγνώμη και να είναι βέβαιοι ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα ότι και να κάνουν οι αντίπαλοι μας. Και αυτό με τη διαιτησία τους υπόσχομαι θα συμμορφωθούν όλοι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Δηλαδή να τηρούν τους κανονισμούς. Τίποτα άλλο. Ο Ολυμπιακός θέλει 50-50. Αυτά έχω να πω. Έχει δημιουργηθεί τεράστιο θέμα με τη διαιτησία. Εγώ με την ΑΕΚ θα ήθελα έναν ξένο διαιτητή. Τρέμω με αυτούς τους διαιτητές. Ξένο διαιτητή ασυζητητί. Όποιος θέλει ας έρθει. Δεν μπορεί να δημιουργούνται αυτά τα πράγματα. Ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι ο Ολυμπιακός λίαν συντόμως μέσα σε δέκα μέρες να έχει καλύψει τη διαφορά».