Πυρ και μανία στη Superleague με τον Δρόσο για την απαράδεκτη καθυστέρηση στις πληρωμές των διαιτητών

***Επιστολή-κεραυνός της διοργανώτριας προς την Ομοσπονδία
"Βράζουν" στη Λίγκα με αφορμή την απαράδεκτη καθυστέρηση, όπως σημειώνει και με την επιστολή της προς τον πρόεδρο τη ΠΔΕ Ιωάννη Δρόσο, και ολιγωρία τεσσάρων και πλέον μηνών στις πληρωμές των διαιτητών. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοργανώτρια εκφράζει τον εκνευρισμό της και τη δυσαρέσκεια, επειδή η ΕΠΟ άργησε να ξεκινήσει τις διαδικασίες, με αποτέλεσμα όλο αυτό το διάστημα η Superleague να είναι εκτεθειμένη και να τα... ακούει χωρίς λόγο, ενώ ουσιαστικά φταίει η ΕΠΟ.
Οπως σημειώνει η Superleague στην επιστολή της η απόφασή της να ισοσκελιστούν χρήματα των ΠΑΕ που αναλογούν σε επιδότηση της UEFA για τις ακαδημίες πάρθηκε στις 29 Μαρτίου. Ομως, η ΕΠΟ κινητοποιήθηκε στις 14/08 και με επιστολή του κ. Δρόσου ζήτησε από τη Λίγκα να ενημερωθεί για τα ονόματα των διαιτητών, το ύψος των οφειλών και τους αριθμούς των λογαριασμών τους. Στη Λίγκα δεν ήξεραν αν έπρεπε να γελάσουν ή να νευριάσουν με το τελευταίο, αν είναι δυνατόν η ΕΠΟ να μην έχει αυτά τα στοιχεία! Αφού το ξεπέρασαν αποφάσισαν να απαντήσουν μέσω επιστολής.
Τα χρήματα της επιδότησης της UEFA για τις ακαδημίες (solidarity) είναι χρήματα των ΠΑΕ και έπρεπε να είχαν άμεσα καταβληθεί αλλά στην ΕΠΟ για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι είναι η χειρότερη διοίκηση που πέρασε ποτέ από το Πάρκο Γουδί. Πρόκειται για ποσό, περίπου 400.000 ευρώ, που αναλογεί στα μισά οφειλόμενα, ενώ η διοργανώτρια εκταμίευσε και ένα ποσό 150.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα προκειμένου να καλύψει κι άλλο μέρος των οφειλών για τις αμοιβές των διαιτητών. Τέλος, υπολογίζουν να τους εξοφλήσουν στις επόμενες μέρες.