Φήμες για εξαγορά του ποσοστού Βαρδινογιάννη στο MEGA από τον Μαρινάκη

ΠΗΓΗ: www.enimerosi24.gr

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το τελευταίο 48ωρο μιλούν για συμφωνία Βαρδινογιάννη – Μαρινάκη στο MEGA που αν επιβεβαιωθεί αλλάζει ριζικά το τοπίο, τόσο στο κανάλι όσο και γενικότερα στα media, μιας και θα ανατρέψει τις υφιστάμενες ισορροπίες!
Συγκεκριμένα λέγεται – πάντα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εξαγοράσει το μεγαλύτερο μέρος του ποσοστού της στο MEGA… και η ίδια να κρατήσει μόνο ένα μικρό πακέτο μετοχών, ίσως και μικρότερο του 5%.
Είναι προφανές ότι σε μια τέτοια περίπτωση ο πρόεδρος του Ολυμπιακού καθίσταται όχι απλώς κυρίαρχος παίκτης στο κανάλι διαθέτοντας την πλειοψηφία, αλλά το απόλυτο αφεντικό… Μάλιστα σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις ΜΜΕ που έχει στην ιδιοκτησία του, μετατρέπεται αυτόματα σε μεγιστάνα των media, δηλαδή κάτι σαν έλληνας Μερντοχ!
Πάντως και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες να διασταυρωθεί μια τέτοια είδηση… σημειώνεται ότι δεν είναι ξένο από τις προθέσεις της οικογένειας Βαρδινογιάννη να πουλήσει το ποσοστό της στο MEGA… άλλωστε έχει δεχθεί κρούσεις και πρόσφατα, αλλά οι προτάσεις που τις συνόδευαν κρίθηκαν κατώτερες των προσδοκιών της.

Επιπλέον να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συζήτηση δεν είναι καινούργια, αφού οι δυο πλευρές έχουν ξεκινήσει να «φλερτάρουν» με την ιδέα τουλάχιστον από τις αρχές του καλοκαιριού, σύμφωνα με προηγούμενα δημοσιεύματα του Enimerosi24.