«Γόρδιος δεσμός» στη Λίγκα

***Μεγάλα «αγκάθια» τηλεοπτικά και προκήρυξη

Παράταση αγωνίας στη Superleague αναφορικά με την πρόταση της NOVA για μείωση του ποσού (18%) που δαπανά για την Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και κατ’ επέκταση με την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Η Γ.Σ. και η Δ.Σ. της διοργανώτριας δεν βρήκε λύση και θα συνεδριάσει εκ νέου αύριο.
Προηγήθηκαν επαφές με ανθρώπους του συνδρομητικού που είναι ανυποχώρητοι στη μείωση του συμβολαίου, μάλιστα ανέφεραν πως αν δεν συμβεί αυτό, θα προσφύγουν στα δικαστήρια επειδή βλάπτονται να συμφέροντά τους, όμως δέχθηκαν να καταβάλουν μικρό μέρος από τις ρήτρες για την καθυστερημένη έναρξη των περσινών πλέι οφ και του τελευταίου πρωταθλήματος. Στο τραπέζι της συνεδρίασης της Λίγκας έπεσε πρόταση των «12» ομάδων να επωμιστούν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ το… βάρος της απώλειας των εσόδων από τα τηλεοπτικά, αν και οι «μικροί» δεν έκαναν τίποτα, όταν η «συμμαχία» διέσυρε το ποδοσφαιρικό προϊόν και με… μοχλό τον Κοντονή το υποβάθμιζαν διαρκώς.

Πάντως, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ δημιούργησαν μέτωπο για κατάργηση των πλέι οφ. Κάποιοι λένε ότι δεν το δέχεται το κανάλι.

Σχόλια