Παπακωνσταντίνου: «Ο κ. Γραμμένος δεν δύναται να αντισταθεί στο σχέδιο εξαφάνισης των ενώσεων»

***Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ κατηγορεί τον υποψήφιο για την προεδρία της Ομοσπονδίας ότι «έχει ταυτιστεί με την Πολιτεία και τις προσταγές» των αρμοδίων τους
Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί στις ενώσεις το σχέδιο, στο οποίο τα Σφυρίγματα έχουν αναφερθεί πολλές φορές (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ και ΕΔΩ), εξαφάνισης των Ενώσεων και τη μετατροπή τους σε Περιφέρειες, καθώς δεν θα υπάρχουν αυτές που έχουν μικρό αριθμό σωματείων. Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου έκρουσε το «καμπανάκι», εξαπολύοντας και επίθεση στον Ευάγγελο Γραμμένο.
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Παπακωνσταντίνου στο Facebook:
«Επισήμανση SOS !!!
Προς ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Μετά απο την ανάγνωση άρθρου στο Spor FM 94,6 θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι οι πρόεδροι των Ενώσεων οτι οι μικρές ενώσεις λαμβάνουν τέλος αν δεν συσπειρωθουμε προς αυτή την κατεύθυνση για αντιμετώπιση της κατάστασης, και το πιστεύω μου ειναι οτι ο Συνάδελφος Κος ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ Β. Έχει ταυτιστεί με πολιτεία κ τις προσταγές τους και δεν δύναται πλέον να αντισταθεί !!!
Όσο ειναι νωρίς ας συστρατευτούμε και ας αφήσουμε στην άκρη τις προσταγές των εξυγιαντων και ας σώσουμε το τεράστιο έργο που κάνουμε στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο !
ΥΓ. Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ αριθμεί στα 120 Σωματεία και συγκαταλέγεται στις 8 Μεγαλύτερες ενώσεις της Ελλάδας !!!»

Ιδού και το δημοσίευμα από το www.sport-fm.gr  στο οποίο αναφέρεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας:

Πλάνο για Ποδοσφαιρικές Περιφέρειες στην Ελλάδα από FIFA-UEFA
ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr
Σκέψεις για υποβάθμιση των Ενώσεων και δημιουργία Ποδοσφαιρικών Περιφερειών κάνουν FIFA και UEFA για την Ελλάδα.
Θετικά βλέπουν τόσο η FIFA όσο και η UEFA το ενδεχόμενο να υποβαθμιστούν οι τοπικές Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων στην Ελλάδα και να συσταθούν οι Ποδοσφαιρικές Περιφέρειες, σε ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με τη «Live Sport» το συγκεκριμένο πλάνο βρίσκεται υπό εξέταση και θα αποτελεί μια μορφή «Καποδίστρια» στο ποδόσφαιρο.
Το συγκεκριμένο διοικητικό μοντέλο λειτουργεί με επιτυχία σε αρκετές χώρες και αν εφαρμοστεί στην Ελλάδα θα αποδυναμώσει τους προέδρους των Ενώσεων, αρκετοί από τους οποίους έχουν εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη.

Πάντως, οι εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα και τις υπόλοιπες αλλαγές στο ποδόσφαιρο θα δρομολογηθούν μετά τις εκλογές της ΕΠΟ και θα αφορούν μεταξύ άλλων, την αλλαγή του τρόπου διοίκησης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.