Σκάνδαλο ενόψει: Στον αέρα η εκκαθάριση του τελικού


Στον αέρα η εκκαθάριση του τελικού

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ LIVE SPORT
(Σάββας Λιβάνιος)

Ποιος θα πληρώσει τελικά τον ... λογαριασμό του τελικού του Κυπέλλου στον Βόλο; Απάντηση στο ερώτημα δεν μπορεί να δοθεί, παρότι έχουν περάσει σχεδόν 2,5 μήνες από τη διεξαγωγή του, καθώς ακόμα δεν έχει γίνει η σούμα για το πόσο κόστισε ο τελικός της ντροπής.
Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση  της ΕΠΟ, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης ρώτησε ποιο ήταν το κόστος του "λίφτινγκ" του Πανθεσαλικού Σταδίου και ποιος θα το πληρώσει. Το μέλος της ΠΔΕ, Ζήσης Βρύζας, είπε πως ήταν περίπου 160.000 ευρώ και έχουν δεσμευτεί να τα πληρώσουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Εγγραφη δέσμευσή τους δεν υπάρχει πάντως στην ΕΠΟ...
Στο γήπεδο του Βόλου προκλήθηκαν όμως και μεγάλες καταστροφές από τους χούλιγκαν των δυο δικεφάλων και το κόστος τους δεν έχει αποτιμηθεί (εκτιμάται πως θα είναι πάνω από 150.000 ευρώ), γιατί πολύ απλά βρίσκεται σε εκκρεμότητα η καταμέτρηση των ζημιών, η οποία θα γίνει από την αιρετή διοίκηση. Και μέχρι να επισημοποιηθεί (η διαδικασία είναι συγκεκριμένη) η εκκαθάριση του τελικού θα είναι στον αέρα.