Διακαής πόθος να ξεκινήσουν με επίδειξη δύναμης

Οι… σκοτεινές, γνωστές-άγνωστες, δυνάμεις που άλωσαν τη διαιτησία έχουν έναν διακαή πόθο. Από πέρσι προσπαθούν να βγάλουν από τους πίνακες τους οκτώ διαιτητές που στοχοποιήθηκαν επειδή δεν ορίζονταν και επίσης αρκετούς βοηθούς. Μόνο έτσι θα κάνουν επίδειξη δύναμης και θα συνεχιστεί η… καραμέλα των ανθρωπίνων λαθών και το ανέκδοτο ότι τάχα αδικούνται όλες οι ομάδες. Το κακό για αυτούς είναι ότι η FIFA γνωρίζει τα πάντα, όμως πιέζουν για να περάσει το δικό τους και οι… εξυγιαντές να ξεκινήσουν με επίδειξη δύναμης, αφού θα έχουν φύγει όσοι δεν έπαιζαν πέρσι, όμως θα μείνουν όσοι προκάλεσαν.

Είναι δυνατόν να εγγυάται η ίδια η FIFA ένα καλύτερο μέλλον για την ελληνική διαιτησία, δεσμευόμενη ότι αυτή θα πάρει αποφάσεις και αυτό να γίνει με παλιές… συνταγές; Πού υπάρχει λογική σε αυτό; Ποιος νέος Κουτσοκούμνης θα βρεθεί ξανά για να γίνουν όσα έγιναν, δηλαδή ένα… μπάχαλο χωρίς αρχή και τέλος;

Με τη διαχείριση που έκαναν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, κατάφεραν να… κάψουν μέχρι και τους διεθνείς. Ακόμη και τον Σιδηρόπουλο που κάποιοι είχαν βαφτίσει… κορυφαίο, όμως αυτός δεν μπόρεσε να σταθεί ούτε στην Ευρώπη, παρά τις ευκαιρίες που του έδωσε η UEFA. Πάλι καλά που δεν τον υποβίβασαν από την ελίτ κατηγορία, ενώ στην Ελλάδα δεν είναι πλέον αποδεκτός από όλες τις ομάδες. Ο χειρότερος όλων!