Μήνυμα υποψηφιότητας από Τζώρτζογλου

Αλλοι μπορούν να το πουν χρησμό, άλλοι θα επισημάνουν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ  Ηρακλείου, από του βήματος της ΓΣ της ΕΠΟ, έστειλε μήνυμα ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία στις εκλογές της ομοσπονδίας. Και το συγκεκριμένο μήνυμα δεν εστάλη μια αλλά δυο φορές.
Την πρώτη στο επίλογο της ομιλίας του για το καταστατικό της ΕΠΟ, ως επιχείρημα για να καταργηθεί ότι πρέπει ένας υποψήφιος να προτείνεται (σ.σ. τελικά πέρασε με μια) από τρεις ενώσεις: «Πιθανότητα εγώ θα είμαι υποψήφιος. Ο κ. Γραμμένος έχει 33 ενώσεις, εγώ που θα βρω; Θα πάω στα Σκόπια;».
Την δεύτερη στον επίλογο της ομιλίας του για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της ΕΠΟ και μάλιστα όταν, ενώ η πλειοψηφία ήθελε να συνεχίσει την ομιλία του, παρενέβη ο Ευάγγελος Γραμμένος ζητώντας από τον Δρόσο να τηρηθεί ο προβλεπόμενος χρόνος για τους ομιλητές γιατί αλλιώς «θα χαθεί η συνέλευση». Τότε, τελειώνοντας την ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου είπε: «Μην νομίζετε ότι δεν θα υπάρχει κι άλλος υποψήφιος ανεξάρτητα από τη δύναμη που θα έχει».
Πάντως, στην κριτική του προς τη διοικούσα ο Τζώρτζογλου εμπνεύστηκε από ένα τραγούδι του Αντώνη Καλογιάννη και ανέφερε τραγουδιστά, επισημαίνοντας πως αν το Κύπελλο και τα μετάλλια είχαν λαλιά θα έλεγαν: «Εμείς κινήσαμε για αλλού, κι αλλού η ΚΕΔ μας πάει…». Πάντως, η συγκεκριμένη αναφορά δεν δυσαρέστησε τον πρόεδρο της ΠΔΕ/ΕΠΟ Ιωάννη Δρόσο, ο οποίος αργότερα απάντησε ως εξής: «Αυτό που μου άρεσε είναι ότι μου έγινε μέσα από ένα τραγούδι του Αντώνη Καλογιάννη, που πάντα θαυμάζω»!
Ακόμη ο Τζώρτζογλου σχολίασε για τα… έργα και τις ημέρες της εξυγίανσης: «Ο κ. Κουτσοκούμνης σε συνεργασία με τον Κοντονή, ο οποίος εκτός από αρχιδιαιτητής που πέρσι έβαλε τον Σιδηρόπουλο στον τελικό, επέλεξε και τη διοικούσα. Και ήρθε ο Κουτσοκούμνης από ένα πρωτάθλημα πιο διεφθαρμένο για να φτιάξει το διεφθαρμένο ελληνικό πρωτάθλημα. Βόθρος είναι το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Αν είχε την ικανότητα θα έφτιαχνε το δικό του πρωτάθλημα.  Ποιος είναι ο κ. Δρόσος; Δεν ξέρετε ποιος είναι ο Φιλιππούσης; Παραδώσαμε το ποδόσφαιρο στην κυβέρνηση και στον Κοντονή. Ξέρετε πόσο στοίχησαν όλοι αυτοί. Κόστισαν 700.000 ευρώ μαζί με την ΚΕΔ. Ο κ. Κουκουλάκης στοιχίζει στο ποδόσφαιρο 14.000 ευρώ το μήνα; O Kουκούλακης χρωστάει στην Ενωσή μου, δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για τα ποσοστά. Στην Κάρτα Υγείας διακρίνω ρεβανσισμό, όμως στο Ηράκλειο που λειτούργησε πιλοτικά σώθηκαν δυο παιδιά. Για αυτό είπα συναινετική λύση για να σταματήσει το παζάρι. Μετά τις εκλογές θα βλέπετε μόνο στην τηλεόραση το Μακεδονία Παλλάς και ένα ξενοδοχείο των Αθηνών που μαζεύεστε. Μετά από τέσσερα χρόνια θα ξαναφάτε χαβιαράκι».