Ύστατη προσπάθεια να αποκλείσουν με κανονισμό τους στοχοποιημένους από συγκεκριμένες ΠΑΕ διαιτητές - Ανευ προηγουμένου οι πιέσεις να βγουν πίνακες μέχρι την Παρασκευή και αν συμβεί θα είναι παράνομοι

Tα παράκεντρα που προκάλεσαν την επιτήρηση της διαιτησίας από τη FIFA, με ξένους αρχιδιαιτητές στην ΚΕΔ, η οποία θα ελέγχεται από ξένη επιτροπή επίσης επιλογής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, δεν το βάζει κάτω. Ενώ η FIFA ουσιαστικά αναλαμβάνει τα πάντα για να εγγυηθεί το 50-50, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τρομερές, απίστευτες, πιέσεις όχι μόνο για να βγουν πίνακες μέχρι την Παρασκευή (που θα είναι παράνομοι) αλλά και να περάσει κανονισμός που να αποκλείει την αξιολόγηση διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών, οι οποίοι την τελευταία σεζόν ορίστηκαν κάτω από πέντε φορές! Πρόκειται για τους διαιτητές που δεν έμπαιναν επειδή φαίνεται πως βρίσκονται σε «μαύρες λίστες» συγκεκριμένων ΠΑΕ, δηλαδή τους στοχοποιημένους.
Όμως, η FIFA γνωρίζει τα πάντα, δηλαδή τα «κραυγαλέα» λάθη των «εκλεκτών» της δήθεν εξυγίανσης… Επίσης, κάποιοι δεν γνωρίζουν ότι όσοι βρίσκονται στους πίνακες έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλους και δεν πρόκειται στη διαιτησία να υπάρξουν άλλες παρανομίες, δηλαδή παραβάσεις των κανονισμών, με το πρόσχημα της δήθεν εξυγίανσης.

Από αυτές τις παρανομίες, το απίστευτο κουρέλιασμα των κανονισμών, και τα κραυγαλέα διαιτητικά λάθη που αλλοίωσαν μια ολόκληρη διοργάνωση (Κύπελλο) ενώ γινόταν λάθη σε παραπάνω από τα μισά ματς της κάθε αγωνιστικής της Λίγκας ήρθε το μνημόνιο στην ΕΠΟ (σ.σ. επιτροπή παρακολούθησης και για την ομοσπονδία, ακόμη και αν γίνουν εκλογές) και στην διαιτησία.