Στο σκαμνί ΑΕΚ και Δημητριάδης

***Ερώτημα αποτελεί αν η ομάδα κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών
Την Πέμπτη θα απολογηθούν η ΑΕΚ και ο Βασίλης Δημητριάδης, στους οποίους ασκήθηκε Πειθαρχική δίωξη από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (17/7) μέσω ανακοίνωσης.
Η Ομοσπονδία ενημέρωσε πως η Πειθαρχική Επιτροπή θα συνεδριάσει επί του θέματος την Πέμπτη (20/7) στις 16.00, ενώ να προσθέσουμε πως η πειθαρχική δίωξη βασίζεται στις καταγγελίες του Ολυμπιακού για εισβολή αγνώστων σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία έβρισαν και προπηλάκισαν ανθρώπους της ομάδας. Λίγες ώρες μετά τον αγώνα Κυπέλλο, στις 26/04, το φως της δημοσιότητας είδε φωτογραφία που ερμηνεύεται ότι δείχνει τον παράγοντα της ΑΕΚ, Βασίλη Δημητριάδη να είναι στα αποδυτήρια και να κατευθύνει οπαδούς της ΑΕΚ και μάλιστα παρουσία ανθρώπων της αστυνομίας! Ακόμη δέκα άτομα ήταν στη φυσούνα και έβριζαν ανθρώπους της ομάδας, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των "ερυθρολεύκων". Μάλιστα, ένας εξ’ αυτών έφτυσε τον Ντα Κόστα και ένας τον Καπίνο.
Με βάση τα παραπάνω, ερώτημα αποτελεί αν η Πειθαρχική Δίωξη είναι με βάση τα άρθρα 28 ή 29 του Πειθαρχικού Κώδικα και στην περίπτωση αυτή η ΑΕΚ θα κινδυνεύσει με αφαίρεση βαθμών.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ: «Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 20/7/2017 και ώρα 16:00 θα συνεδριάσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και θα ασχοληθεί με την ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων (ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2016-2017 ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 26/4/2017) σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη».