Τα τρία γκολ της Superleague κατά των ενώσεων

Αντιγράφουμε από το σχέδιο πρότασης της Λίγκας, με ημερομηνία 27/2, για την αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου:


Πέρασαν και τα δυο στο νέο καταστατικό της ΕΠΟ. Όπως πέρασε και πρόταση για δημιουργία της επιτροπής επαγγελματικού ποδοσφαίρου εντός της ΕΠΟ, η οποία θα αποτελείται κατά πλειοψηφία από εκπροσώπους ΠΑΕ και θα εισηγείται στην Εκτελεστική Επιτροπή θέματα σχετικά με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Απορία: Θα κάνει εισηγήσεις και για τη διαιτησία; Για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ΚΕΔ;
Μάλλον, ναι…
Στη συγκέντρωση της παράταξης Γραμμένου το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη έλεγαν ότι αυτές οι προτάσεις έχουν άρωμα Γκαγκάτση, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της διοργανώτριας, ίσως την ίδια άποψη να έχουν και οι υπόλοιποι πρόεδροι των ενώσεων. Παράλληλα έπεσε και πρόταση να γίνει προσπάθεια, ώστε να μην περάσει στο καταστατικό η επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δηλαδή να είναι προσωρινή, όμως μάλλον είναι αργά.
Οι ενώσεις παρά την τοποθέτηση της διοικούσας στην ΕΠΟ παρέμειναν διασπασμένες. Κάποιοι πρόεδροι έβλεπαν τι έρχεται και έκαναν προτάσεις για συναίνεση. Όμως, άλλοι προτιμούσαν να μετράνε πόσες ενώσεις έχει η παράταξη Γραμμένου και τις αγνοούσαν.