Η ΕΠΟ έχει καταστατικό και είναι αντίγραφο της FIFA – Αυτό που φέρνουν αύριο προς ψήφιση είναι …έκτρωμα και ντροπή για το ποδόσφαιρο

Οποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει. Αυτή είναι η αλήθεια στο ποδόσφαιρο. Η ΠΔΕ/ΕΠΟ πήγε όσο πιο πίσω μπορούσε το θέμα των δήθεν τροποποιήσεων στο καταστατικό για να παραταθεί η θητεία της και η ΓΣ γίνεται αύριο (29/06) την τελευταία μέρα του Ιουνίου, αντί για τις πρώτες μέρες του μήνα που τελειώνει.
Το ζήτημα στο ποδόσφαιρο, δεν είναι ότι δεν υπάρχουν κανονισμοί. Το θέμα είναι ότι δεν εφαρμόζονται. Το ισχύον καταστατικό είναι αντίγραφο της FIFA, όμως αυτό που φέρνουν στη ΓΣ προς ψήφιση, είναι έκτρωμα. 
Ξεκάθαρα έχουν μπει διατάξεις που βολεύουν τη δήθεν εξυγίανση που δεν παρουσίασε το παραμικρό έργο, με εξαίρεση τις σφαγές του Δράμαλη στη διαιτησία. Εκτός από τις βολικές διατάξεις υπάρχει και το… εξάμβλωμα της αντιγραφής του νόμου για τα κωλύματα. Εφόσον πρόκειται για νόμο, άραγε γιατί δεν τον καθιερώνουν και για τις Βουλευτικές εκλογές; Αντε να το πάρουμε κι αλλιώς: Θες να αλλάξει τα κωλύματα, φέρνεις τροποποίηση για τα κωλύματα.
Πάρτε μια γεύση από την υψηλή… μαγειρική του καταστατικού:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ