ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Εκλογές με… άλλα κόλπα στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας;


ΠΗΓΗ: www.prevezaposto.gr

Όπως όλα δείχνουν, έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εκλογές που θα γίνουν στις 10 Ιούλη για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Και ενώ η πλευρά του νυν προέδρου Θωμά Κάρτσακλα που πρόσκειται στον Ιβάν Σαββίδη και τον εκλεκτό του για την προεδρία της ΕΠΟ κ.Γραμμένο ήθελε να δείξει ότι θα επικρατήσει άνετα στις εκλογές, τις τελευταίες μέρες υπάρχει έλλειψη ψυχραιμίας και παρατηρούνται κάποιες κωμικές στρατηγικές.
Για παράδειγμα, αμολήθηκε… λαγός, καθώς ανακοινώθηκε πλην του Σπύρου Φωκά και τρίτος υποψήφιος πρόεδρος, που δήλωσε ότι είναι κατά του Θωμά Κάρτσακλα. Μόνο που την δήλωση αυτή την     την προώθησαν άτομα που προπαγανδίζουν σχεδόν επαγγελματικά υπέρ της επανεκλογής του Θωμά Κάρτσακλα.
Με λίγη κοινή λογική όλοι αντιλαμβάνονται ότι αν αυτή η υποψηφιότητα ήταν κατά του Θωμά Κάρτσακλα, θα συνεργάζονταν με το ψηφοδέλτιο που θα κατεβάσει ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος ήδη είχε ανακοινώσει υποψηφιότητα,καθώς με αυτό τον διασπαστικό τρόπο του αντίπαλου δέους, μόνο η πλευρά Κάρτσακλα ωφελείται αφού το εκλογικό σύστημα είναι πλειοψηφικό, όπου και η παραμικρή ψήφος έχει την αξία της.
Παράλληλα είναι φανερό ότι ακόμη και να μην κατέβει τρίτο ψηφοδέλτιο την τελευταία στιγμή, με τον τρόπο αυτό δεσμεύονται κάποιοι υποψήφιοι που θα κατέβαιναν ενάντια στην υποψηφιότητα Κάρτσακλα.
Εκείνο όμως που προκάλεσε αγανάκτηση στους ασχολούμενους με τα ποδοσφαιρικά ζητήματα της περιοχής μας, είναι το γεγονός ότι σήμερα(21-6-17) το πρωί ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Πρέβεζας με υπογραφή του Θωμά Κάρτσακλα ότι κάθε ποδοσφαιρική ομάδα έχει δικαίωμα να υποδείξει μόνο έναν υποψήφιο, κάτι που δεν ισχύει και που δεν ίσχυε και την προηγούμενη φορά που έγιναν εκλογές στην ΕΠΣ και εκλέχτηκε πρόεδρος ο Θωμάς Κάρτσακλας.
Η κατάφωρη αυτή παραβίαση του καταστατικού καταγγέλθηκε άμεσα και δυναμικά καθώς η υπόθεση θα μπορούσε να φτάσει στον εισαγγελέα και η ανακοίνωση αυτή ανακλήθηκε. Προφανής στόχος της ανακοίνωσης ήταν να ελεγχθούν οι πρόεδροι των ομάδων που θεωρούνται δεδομένοι για την πλευρά Κάρτσακλα και που μπορεί να έχουν κρυφές προτιμήσεις και προς την πλευρά των υποψηφίων του Σπύρου Φωκά.
Αυτές οι μεθοδεύσεις και αυτά τα κόλπα δείχνουν έναν πανικό ακατανόητο ενόψει του κλίματος σιγουριάς που ήθελε να δημιουργήσει η πλευρά Κάρτσακλα.
Σημειώνουμε ότι το ψηφοδέλτιο του νυν προέδρου δεν ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Θωμά Κάρτσακλα αλλά από τα προπαγανδιστικά μέσα που τον υποστηρίζουν, ως δήθεν δημοσιογραφικές πληροφορίες.
Άλλα κόλπα…

Τι θα δούμε ακόμα;

Σχόλια