Προς νέα παράνομη ΚΕΔ…

Κανονικά ο Τάσος Κάκος δεν έπρεπε καν να έχει την ιδιότητα του διαιτητή, καθώς επέλεξε να γίνει παράγοντας του ΠΑΟΚ, άσχετα αν δεν προχώρησε η συμφωνία να αναλάβει ως team manager, λόγω αντιδράσεων των οπαδών, και έμεινε μόνο η φωτογραφία στη σουίτα του Σαββίδη. Παρόλα αυτά, ο Κερκυραίος που για χάρη του άλλαξαν παράνομα τον κανονισμό, μεσούσης της περιόδου, ώστε να ορίζεται ως παρατηρητής της Superleague βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην ΚΕΔ. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες έχει συμπάθειες και στον νότο, όχι μόνο στον βορρά, απόδειξη ότι το όνομά του άρχισε να «παίζει» από τώρα.
Φυσικά και φταίει η προηγούμενη ΚΕΔ που δεν είχε την τόλμη να τον διαγράψει αλλά τον έβαλε και στον πίνακα των παρατηρητών της Football League!

Φυσικά και δεν έχει ούτε τα προσόντα με βάση τον ισχύοντα κανονισμό αλλά αυτό δεν είναι τίποτα επειδή θα αλλάξει για να νομιμοποιηθούν και οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης. Τουλάχιστον οι τελευταίοι δεν «απαρνήθηκαν» την ιδιότητα του διαιτητή, όπως ο Κάκος που την θυμήθηκε αφού δεν είχε διέξοδο για να βρίσκεται στα ποδοσφαιρικά πράγματα…