Ποιους πίνακες θα βγάλουν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης; Θα κρατήσουν αυτούς που είχαν ασυλία όποια λάθη και αν έκαναν και θα αφήσουν εκτός αυτούς που είναι σε "μαύρες λίστες" συγκεκριμένων ΠΑΕ;

*** «Ανοιχτό βιβλίο» οι παράνομοι της ΚΕΔ…
Μια ματιά στο σύνολο των ορισμών των διαιτητών της Superleague στο πρωτάθλημα, αρκεί να δείξει ότι οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης έβγαλαν πίνακες μέσα στους πίνακες από το Νοέμβριο και μετά. Κάποιους διαιτητές (Γιάχος, Σπάθας, Βοσκάκης, Δημητρόπουλος) δεν τους χρησιμοποίησαν καθόλου, επειδή έτσι ήθελαν συγκεκριμένες ΠΑΕ, άλλους για τον ίδιο λόγο, όπως φαίνεται, έβαλαν ελάχιστα ματς  (Λαμπρόπουλος, Δελφάκης, Μήτσιος) και άλλους επίσης σε λίγα, παρότι όλοι αυτοί έδειξαν ότι άξιζαν περισσότερες ευκαιρίες.
Αυτοί οι ρέφερι δεν στοχοποιήθηκαν; Δεν εκτέθηκαν στο κοινωνικό τους περιβάλλον; Κανένας κανονισμός δεν προβλέπει καρατόμηση διαιτητών μόνο και μόνο επειδή δεν αρέσουν σε συγκεκριμένες ΠΑΕ. Ιδια εικόνα υπάρχει και στους βοηθούς με πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις τους Κωσταρά (Αιτ/νιας) και Γρεβένη (Χαλκιδικής) και άλλους που τους όριζαν, αν και με τα λάθη που έκαναν (ειδικά τον πρώτο) έπρεπε να βγουν εκτός πινάκων.
Από τους διαιτητές, αυτοί που δεν κινδυνεύουν αν παράνομα οι παράνονοι, με βάση τον κανονισμό, Τριτσώνης, Κουκουλάκης προχωρήσουν σε αξιολογήσεις και βγάλουν πίνακες είναι όσοι είχαν ασυλία παρά τα λάθη που έκαναν (δηλαδή από οκτώ ορισμούς και πάνω) ενώ έδειξαν και από ποιους θα επιλέξουν για την άνοδο. Από επτά ματς πρωταθλήματος έχουν ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων), ο Σπύρος Σελίμος (Λακωνίας), ο Ανανίας Φωτιάδης (Σερρών), ο Βαγγέλης Κιοτζένης (Καβάλας), ο Τριαντάφυλλος Τίκας (Καρδίτσας). Από αυτούς μόνο ο Αρετόπουλος μπήκε στα πλέι οφ.
Ο Γιάννης Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) μπήκε σε έξι ματς πρωταθλήματος ενώ ο Γιώργος Φουκάκης (Ηρακλείου) σε πέντε. Ο Γιώργος Γιαννουλάκης (Χανίων) και ο Νίκος Πουλημάς (Κέρκυρας) πήραν από τέσσερα παιχνίδια και ένα λιγότερο (=3) ο έμπειρος Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας) ενώ ο Μάριος Λαμπρόπουλος μπήκε σε δύο. Έξι παιχνίδια διαιτήτευσε και ο Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας) αλλά δεν μπορεί να μπει στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους, επειδή είναι της εξυγίανσης, όπως και τα λάθη του.
Παράλληλα, παρότι ο Τζήλος (Λάρισας) το καλοκαίρι υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία, όμως του συμπεριφέρθηκαν σα να μην έγινε ποτέ αυτό! Ορίστηκε σε επτά ματς της μεγάλης κατηγορίας, ενώ σφύριξε και στα πλέι οφ όπου μπήκε και ως τέταρτος. Την ίδια στην Football League γίνονταν πανικός με τη διαιτησία, καθώς στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας έκαναν λάθη, χοντρά λάθη, μέχρι και ρέφερι της Superleague (Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος).
Επίσης, οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης (πλην Τζήλου) έδειξαν και ποιους άλλους θέλουν να ανεβάσουν αφού πήραν παιχνίδια στη Λίγκα. Αν έκαναν πίνακες, κάτι που δεν προβλέπεται καθώς πίνακες διαιτητών πρέπει να βγάλει ΚΕΔ εκλεγμένης διοίκησης της ΕΠΟ, ενώ δεν προκύπτει ότι οι παράνομοι της τωρινής ΚΕΔ έχουν τέτοια αρμοδιότητα, θα ανέβαινε κάποιους από τους:
Σκουλάς Μανώλης (Θεσσαλίας)               6
 Κατσικογιάννης Αλέξανδρος (Ηπείρου)               5
Διαμαντόπουλος Αριστοτέλης (Αρκαδίας) 4
 Τσαμούρης Αλέξανδρος (Πειραιά) 3
Κουτσιαύτης Αριστομένης (Αρτα)           2
Γρατσάνης Βαγγέλης (Τρικάλων) 1
Φωτιάδης Φώτης Καστοριάς)    1
Κοτσάνης Κώστας (Δράμας)       1
Κουμπαράκης Στέφανος (Θράκης) 1
Σέζος Θανάσης (Κιλκίς) 1
Αγγελάκης Αγγελος (Μακεδονίας) Θεσσαλονίκης           1
Τζοβάρας Γιώργος (Φθιώτιδας) 1
Ανούσος Νίκος (Λακωνίας)        1

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ


PLAY OFF