Η FIFA είναι ενήμερη για τις ακραίες και παράνομες παρεμβάσεις στη διαιτησία και μάλιστα από θεσμικά όργανα

Η FIFA γνωρίζει την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εννοούμε την ακραίας μορφής κρατική παρέμβαση και στη συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με την Φατιμά Σαμούρα στις 18 Μαΐου, αυτό θα το καταλάβουν άπαντες. Οπως θα καταλάβουν πως γνωρίζει και τι έγινε επί θητείας Τριτσώνη, Κουκουλάκη που αποφάσισαν μεσούσης της περιόδου να… αλλάξουν «ετσιθελικά» και παράνομα τους κανονισμούς, προκειμένου να δικαιωθεί η προπαγάνδα, με την επιστροφή στους πίνακες των κομμένων διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών του καλοκαιρού. Γι’ αυτά τα… ωραία έχει ήδη ενημερωθεί η Γενική Γραμματέας της FIFA.


Απέτυχαν
Ρόλο στην αποπομπή των Τριτσώνη, Κουκουλάκη δεν παίζουν μόνο οι αλλαγές μεσούσης της περιόδου, κόντρα στις διατάξεις της FIFA. Αυτό είναι σοβαρό, όπως σοβαρό είναι ότι απέτυχαν στο έργο τους. Ηδη στην Ελβετία έχουν σταλεί συγκεκριμένες καταγγελίες από κάποιες ΠΑΕ, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Ολυμπιακού. Και οι καταγγελίες αυτές δεν είναι στον αέρα, αλλά με ανάλογα στοιχεία. Μέχρι και ο ευνοημένος Παναθηναϊκός στράφηκε εναντίον τους.


Εντολή

Το παράνομο δίδυμο της ΚΕΔ, όπως προκύπτει από την επιστολή της κυρίας Σαμούρα με ημερομηνία 14/10/2016 με την οποία δίνει εντολή για προσωρινή διοίκηση, δεν είχε δικαίωμα να κάνει αλλαγές στους πίνακες και μάλιστα αλλαγές που δεν προβλέπονται. Οπως προκύπτει από τις πληροφορίες για αυτές τις αλλαγές δεν ενημερώθηκε η FIFA.


Αλλοθι

Στην ΠΔΕ/ΕΠΟ απέφευγαν να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την διαιτησία, αν και σύμφωνα με τον κανονισμό υπεύθυνη η εκάστοτε διοίκηση της Ομοσπονδίας. Πλέον δεν υπάρχει Κουτσοκούμνης, άρα δεν υπάρχει το άλλοθι των διοικούντων. Αλλωστε μετά τις 31 Μαϊου δεν υπάρχει διοικούσα, τουλάχιστον με τη μορφή που τη γνωρίζουμε σήμερα. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι περισσότερες ομάδες της Λίγκας δεν θέλουν τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη.


«Αφαντοι»


«Υπεύθυνος για τα θέματα της Ελληνικής Διαιτησίας είναι ο επιτετραμμένος της FIFA για την Ελλάδα κ. Κώστας Κουτσοκούμνης και ως εκ τούτου θα του γνωστοποιήσουν άμεσα τα παράπονά μας», αναφέρει η ανακοίνωση του Ατρομήτου, όταν (29/03/17) ο Σπανός πήγε στον Δρόσο να παραπονεθεί για τη διαιτησία. Τριτσώνης, Κουκουλάκης δεν υπάρχουν πουθενά!

Από την εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ
(Βάιος Μπαλάφας)