Οταν ο κ. Γραμμένος κάνει προπαγάνδα...

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος έχει αρκετές πιθανότητες να είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, δήλωσε (μεταξύ άλλων) για τη διαιτησία:
«Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας και η ΚΕΔ θα κάνει τη δική της. Δεν θα παρεμβαίνει κανείς και τα όποια λάθη της θα πρέπει να τα διορθώνει άμεσα η ίδια. Ωστόσο δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν τα λάθη των προηγούμενων διοικήσεων, όπως για παράδειγμα, επί διοίκησης Γκιρτζίκη, όπου κατ΄ εντολήν του προέδρου έμεναν εκτός ικανοί διαιτητές, για να εξυπηρετηθούν κάποιοι άλλοι. Στο εξής θα σφυρίζει όποιος είναι ικανός».
-Χωρίς να θέλουμε να κάνουμε το συνήγορο κανενός, ο κ. Γκιρτζίκης μπορεί να απαντήσει αν θέλει, και επειδή ο καθένας πρέπει να κρίνεται από τα λεγόμενά του, επειδή η δήλωση του κ. Γραμμένου είναι αόριστη μπορεί να μιλήσει με ονόματα σχετικά με το ποιοι ρέφερι έμειναν εκτός και ποιοι εξυπηρετήθηκαν; Αλλιώς κινδυνεύει να κατηγορηθεί ότι στόχος του είναι η δημιουργία εντυπώσεων με τη… μέθοδο της λάσπης. Κατά την άποψή μας δεν είναι δυνατόν και δεν ταιριάζει σε ανθρώπους που κατέχουν υπεύθυνες θέσεις να μιλούν με αοριστολογίες, επειδή κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για προπαγάνδα.
Επίσης, ο κ. Γραμμένος δήλωσε:
«Υπήρξαν λάθη της διαιτησίας και στο Κύπελλο και στα πλέι οφ. Πρέπει να διαχωρίζονται, όμως, τα λάθη, αν είναι από σκοπιμότητα, από αμέλεια ή από ανικανότητα. Δεν είναι όλα ίδια, υπάρχουν και τα ανθρώπινα λάθη. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητα».

-Με ποιόν τρόπο μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος ποια λάθη είναι ανθρώπινα και ποια από σκοπιμότητα; Μπορεί κάποιος να μπει στο μυαλό του διαιτητή; Ποια είναι η άποψή του για τα λάθη των Καλφόγλου και Κύζα;