Απρέπεια ΠΑΟΚ…

***Χωρίς λόγο και αιτία οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να βγάλουν εκπρόθεσμη την παρέμβαση του Ολυμπιακού υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας από τη Λίγκα
ΠΗΓΗ: www.gavros.gr

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεφύγει και αποδεικνύεται… μαϊντανός της αθλητικής δικαιοσύνης, νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να το εξηγήσουμε περισσότερο. Απλά οι Θεσσαλονικείς δεν κρύβουν ότι έχουν έναν διακαή… πόθο να επιβάλλουν τις δικές τους διαδικασίες, οι οποίες δεν προβλέπονται από πουθενά.
Ακουσσον, άκουσον, τι έγινε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου ο ΠΑΟΚ κατέθεσε προσφυγή κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας, για τις θέσεις 1-5, στην Superleague. Όμως, οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν να κηρυχτεί εκπρόθεσμη η παρέμβαση του Ολυμπιακού υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας, δήθεν λόγω παρέλευσης του επταημέρου. Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον δικηγόρο του Ολυμπιακού, Αργύρη Λίβα, ο οποίος θεώρησε προσβολή τη συγκεκριμένη αναφορά του ΠΑΟΚ, φυσικά και προσκόμισε το απαραίτητο έγγραφο, στο οποίο φαίνεται πότε ζητήθηκαν τα στοιχεία από τη Λίγκα, που αποδεικνύουν και το εμπρόθεσμο της παρέμβασης. «Πολύ μυαλό πουλήσατε σήμερα, ντροπή», σχολίασε επίσης ο Αργύρης Λίβας που παράλληλα και ξεκάθαρα δήλωσε και εκνευρισμένος από την ενέργεια του νομικού του ΠΑΟΚ.
«Πρέπει να εφαρμόσετε τους κανονισμούς και όχι το αυτονόητο, Είμαστε η πρώτη ομάδα και μας απονεμήθηκε και το πρωτάθλημα. Μέχρι την Παρασκευή η ΕΠΟ θα πρέπει να δηλώσει στην UEFA τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», τόνισε ο κ. Λίβας στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Αφορμή ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε να καθυστερήσει η απόφαση μέχρι να εκδοθεί απόφαση για το ματς Ολυμπιακός-Πλατανιάς, κάτι που δεν προβλέπεται από πουθενά!!!
Από την πλευρά του ο νομικός εκπρόσωπος της Superleague κατέθεσε ένα τρεις νομικές ενστάσεις αναφορικά με την προσφυγή του ΠΑΟΚ κατά της νομικής επικύρωσης της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα η διοργανώτρια θεωρεί αναρμόδια είναι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, επίσης θεωρεί αβάσιμο το αίτημα του ΠΑΟΚ καθώς η επικύρωση έγινε όταν δεν υπήρχε εκκρεμοδικία, ενώ επικαλέστηκε την διεξαγωγή και ολοκλήρωση των πλέι οφ, άρα «καταλαβαίνετε τι θα συμβεί μετά», πρόσθεσε σχετικά με την τελευταία ένσταση.

Απόφαση αναμένεται αύριο…