Βουλευτής της ΝΔ στο ΔΣ ΕΠΣ που στηρίζει τον «εκλεκτό» του Ιβάν Σαββίδη!!!

Και στο καρφί και στο πέταλο η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας! Γίνεται; Κι όμως γίνεται!
Μπορεί να μαίνεται πόλεμος μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Ιβάν Σαββίδη, όμως στο συμβούλιό της συνυπάρχουν ο Θωμάς Κάρτσακλας ως πρόεδρος και παράλληλα ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας της Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς, ο οποίος κατέχει το πόστο του α’ αντιπροέδρου και προγραμματίζει να είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Κάρτσακλα και στις επερχόμενες εκλογές που θα γίνουν σε 1-1,5 μήνα, καθώς η παρούσα διοίκηση θα διεκδικήσει την ανανέωση της θητείας της.
Μπορεί ο Σαββίδης να δήλωσε ότι ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ Πρωθυπουργός και να υπάρχει πόλεμος δηλώσεων και ανακοινώσεων μεταξύ του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και του προέδρου του ΠΑΟΚ, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας παρέστη στη συνάντηση του προηγούμενου Σαββάτου (20/05) στον Βόλο για να επιβεβαιώσει τη στήριξή του στον Ευάγγελο Γραμμένο για την προεδρία της ΕΠΟ, υποψηφιότητα του οποίου ως γνωστόν στηρίζει ο Ιβάν Σαββίδης.
Όμως, δεν πληροφορηθήκαμε κάποια αντίδραση από τον Βουλευτή της ΝΔ και α’ αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Πάντως, επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό, αναμένουμε πως θα αντιδράσει από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν πληροφορηθεί ότι Βουλευτής του κόμματός του συμμετέχει σε ένωση που στηρίζει την υποψηφιότητα του «εκλεκτού» του Ιβάν Σαββίδη για τις εκλογές της ΕΠΟ, όταν και αν γίνουν.
Το σωστό είναι το ποδόσφαιρο να μένει μακριά από την πολιτική. Όμως, η κόντρα Μητσοτάκη-Σαββίδη είναι πολιτική και ο κ. Καββαδάς πρώτα από όλα είναι πολιτικός.
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Κάρτσακλας συμμετείχε και σε προηγούμενες προεκλογικές συγκεντρώσεις στο «Μακεδονία Παλλάς», όπου παράλληλα παρίστατο και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.  
Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι με δηλώσεις του στις 18/5, λόγω κόντρας του με το μέλος του του ΔΣ της ΕΠΣ Πρέβεζας Γιάννη Πότσιο που κατάγγειλε ότι στη ένωση δεν υπάρχει εξελεγκτική επιτροπή και άφησε διάφορες αιχμές (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ο Θωμάς Κάρτσακλας στην απάντησή του επικαλέστηκε και το όνομα του κ. Καββαδά:

«Αντί να είστε υπερήφανοι  που άλλη ΕΠΣ σε όλη την Ελλάδα δεν έχει βουλευτή στη σύνθεση της στήνεται φτηνά παιχνιδάκια για να δημιουργήστε εντυπώσεις εσείς και τα «απολιθώματα» του τοπικού ποδοσφαίρου. Δεν είστε άξιοι να πιάνετε στο στόμα σας τον αντιπρόεδρο και βουλευτή κύριο Αθανάσιο Καββαδά ο οποίος έχει μια κρυστάλλινη διαδρομή σε όλα τα χρόνια της πορείας του».