Ο Μ. Γκαγκάτσης έκανε το μαύρο-άσπρο και διέψευσε τον Σαββίδη!

Το μαύρο άσπρο προσπάθησε να κάνει ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, χθες στο Δ.Σ. της Superleague. Ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης εκδήλωσε μεγάλο μένος κατά του Ολυμπιακού, προσπάθησε να πάρει πρωτάθλημα στα χαρτιά, με κινήσεις που είχαν άρωμα σκευωρίας, τώρα που βλέπει ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, άρχισε το… τσάμικο. Τόσο πολύ που με την τοποθέτηση του Μάκη Γκαγκάτση «δεν θέλουμε πρωτάθλημα στα χαρτιά και δεν θα το παραλάβουμε αν τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός», θα πρέπει να γελούσαν μέχρι και τα καπάκια από τα εμφιαλωμένα νερά.
Αλλα είπε ο εκπρόσωπός του στη Λίγκα, άλλα έκανε ο ΠΑΟΚ. Ξέχασε ο Μάκης Γκαγκάτσης ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, πίεσε μέχρι και τους δικαστές, μετά τη λήξη του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Και επειδή ο κ. Γκαγκάτσης μπορεί να μη θυμάται, ο κ. Σαββίδης δήλωσε, μετά την πρωτόδικη απόφαση των τεσσάρων αγωνιστικών στον Ολυμπιακό ότι «είδαμε ότι δυστυχώς, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά ακόμη και το δικαστικό σύστημα είναι άρρωστο. Και το σύστημα της εισαγγελίας είναι άρρωστο» και ότι «εγώ ποτέ δεν κάνω πίσω, δεν παραδίνομαι. Και είναι κρίμα ότι δείξατε πως το έγκλημα δεν τιμωρείται και το πως να είσαι έντιμος στην Ελλάδα δεν συμφέρει. Αυτές είναι πρακτικές του παρελθόντος. Ο ΠΑΟΚ με αυτήν τη στάση πιστεύω πως θα καταφέρει πολλά πράγματα».
Μέχρι και ο εκπρόσωπος του ΠΑΟ Χρήστος Παναγόπουλος βγήκε από τα ρούχα του και απάντησε στον Γκαγκάτση: «Ολα αυτά που αναφέρετε είναι δήθεν και εκ του ασφαλούς. Τα λέτε αυτά γιατί γνωρίζετε καλά εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Λέτε τρίχες κατσαρές!».

Μαλλιά κουβάρια και η συμμαχία…