Απόβαση του... ΠΑΟΚ στα Χανιά... ελέω Πλατανιά; - Η φωτογραφία με τους Πουρλιοτόπουλο-Καρυπίδη είναι ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Διαβάστε και τι γράφει το ιστολόγιο (= μπλογκ) kosmoschania που παρουσιάζει και  φωτογραφία των Πουρλιοτόπουλου-Καρυπίδη να τα λένε σε καφετέρια στα Χανιά:

Απόβαση του... ΠΑΟΚ στα Χανιά... ελέω Πλατανιά;

Εντάξει... Ορισμένες φορές το παρακάνουν... Ο Καρυπίδης και ο Αποστολόπουλος είναι λογικό να λένε ότι έφαγαν "ξύλο" στο Καραϊσκάκη καθώς όλοι ξέρουν τις σχέσεις των παικτών με την ομάδα του Βορρά. Από εκεί και πέρα δεν περιμέναμε... να δούμε τον παίκτη (Καρυπίδης) να κάθεται για καφέ με τον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ... κύριο Πουρλιοτόπουλο (και νυν παράγοντα του ΠΑΟΚ;). Αναγνώστης μας έστειλε την εξής φωτογραφία και μας έγραφε: "Τι έγινε; Απόβαση των παραγόντων του ΠΑΟΚ στα Χανιά για να πείσουν τους ποδοσφαιριστές ότι τις "έφαγαν" στο Καραϊσκάκη;"
Υ.Γ 1)  Εγώ δεν είμαι ούτε Ολυμπιακός, ούτε ΠΑΟΚ ούτε με νοιάζει τα παιχνίδια που παίζουν μεταξύ τους. Μου αρέσει τα πρωταθλήματα να κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Από εκεί και πέρα... εγώ περιμένω να δω τι θα πει ο Παράσχος ο οποίος θεωρώ ότι θα πει την όλη αλήθεια και πραγματικά... θα τον πιστέψω!
Υ.Γ 2) Ο Πλατανιάς δεν πρέπει να παίζει το "παιχνίδι" ούτε του Σαββίδη, ούτε του Μαρινάκη, ούτε του Μελλισανίδη ούτε και του Αλαφούζου. Να κοιτάζει την πάρτη του και ας τους αφήσει να βγάλουν τα μάτια τους αυτοί... χωρίς να τους κατηγορούν για οτιδήποτε...
http://kosmoschania.blogspot.gr/2017/05/blog-post_39.html


ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ


ΦΩΤΟ: Καφεδάκι Και Κουβεντούλα Παίκτη Του Πλατανιά Με Παλαίμαχο Του ΠΑΟΚ! Πλήρης Επιβεβαίωση Του Parakritika.Gr

Από νωρίς το μεσημέρι το Parakritika.gr σας είχε ενημερώσει ότι υπήρχαν επαφές στελεχών του ΠΑΟΚ, που ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη, με ποδοσφαιριστές του Πλατανιά (δείτε εδώ), την ημέρα μάλιστα που κυριολεκτικά όλη η Χανιώτικη ομάδα καταθέτει στην Ασφάλεια Χανίων για το επίμαχο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Η επιβεβαίωση της πληροφορίας αυτής έρχεται από τη φωτογραφία που φέρνει στη δημοσιότητα το blog της εφημερίδας «Κόσμος της Πόλης» που δείχνει το βετεράνο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και νυν υπεύθυνος των Ακαδημιών της ομάδας Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο να τα… λέει με τον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά Θεόδωρου Καρυπίδη σε γνωστό καφέ στην πλατεία Δικαστηρίων σήμερα το πρωί.
Τι μπορεί να συζητούν άραγε; Και ειδικά την ημέρα που καταθέτει όλος ο Πλατανιάς στην Ασφάλεια Χανίων; Σίγουρα όχι για το πόσο όμορφα είναι τα Χανιά ή πόσο καλός είναι ο καφές που πίνουν!
Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο Πλατανιάς έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, με αφορμή το συγκεκριμένο παιχνίδι! Γιατί άραγε; Ο Πλατανιάς έτσι διαλύεται και απ’ ότι λένε οι πληροφορίες, Μανούσος και Μπανανά θα αποτελέσουν παρελθόν από τη χανιώτικη ομάδα, καθώς με τις δηλώσεις του «αδειασαν» ουσιαστικά την ίδια τη διοίκηση με την ανακοίνωση που είχε βγάλει.
Θα συμβεί το ίδιο και με τους Αποστολόπουλο και Καρυπίδη; Οψόμεθα…
Την ίδια ώρα, το SDNA.gr κάνει λόγο για καταθέσεις-φωτιά των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά, Γιορέντε και Κοκκαλά. Τρανή απόδειξη όσων προαναφέρονται… Ένας Πλατανιάς χωρισμένος στα δύο!

Σε κάθε περίπτωση, ο Πλατανιάς εξ αρχής δεν έπρεπε να εμπλακεί σε όλα αυτά τα πράγματα, γιατί… όπου τσακώνονται βουβάλια, την πληρώνουν οι βάτραχοι!

http://parakritika.gr/?p=6218