Η βαθμολογία ισχύει κανονικά και με τη… βούλα του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ – Άλλη μια δικαστική ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό – Τέλος στα όνειρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τίτλο στα χαρτιά

Πρόβλημα ουδέν για τον Ολυμπιακό, αφού το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΟΚ κατά της απόφασης της Superleague σχετικά με την επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 1-5. Οι Θεσσαλονικείς υπέστησαν μια ακόμη δικαστική ήττα, ενώ μπήκε και οριστικά τέλος στα όνειρά τους για τίτλο στα χαρτιά.
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε επάξια το πρωτάθλημα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και φυσικά ήταν αδύνατο να τον χάσει με νομικές… εφευρέσεις τύπου ΠΑΟΚ. Η βαθμολογία για τις θέσεις 1-5 ισχύει κανονικά. Είναι μια ακόμη από τις πολλές δικαστικές ήττες της ομάδας της Θεσσαλονίκης που δεν κατάφερε να περάσει τα δικά της «θέλω», αφού και με τη… βούλα της αθλητικής δικαιοσύνης κινήθηκε εκτός κανονισμών.
Μετά την απόρριψη της προσφυγής του ΠΑΟΚ από το Διαιτητικό Δικαστήριο, την Παρασκευή η ΕΠΟ θα δηλώσει κανονικά (και χωρίς αστερίσκους) τον Ολυμπιακό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Απορρίφθηκε και η προσφυγή του Μπεργκ, άρα ισχύει η ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών και δεν παίζει στο αυριανό ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΟ.
Αναλυτικά οι αποφάσεις:
«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Απέρριψε ως απαράδεκτη την προσφυγή του Μάρκους Μπεργκ κατά της υπ’ αριθ. 27/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ελλείψει δικαιοδοσίας του Διαιτητικού Δικαστηρίου, λόγω του ότι η επιβληθείσα στον προσφεύγοντα πειθαρχική ποινή δεν υπερβαίνει την ποινή των τεσσάρων (4) αγωνιστικών, ούτε τη χρηματική ποινή των πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ.
Απέρριψε την από 29.5.2017 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως απαράδεκτη λόγω ελλείψεως εννόμου συμφέροντος.

Απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της από 8.5.2017 απόφασης του Δ.Σ. του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ».