«Οι μισοί παίκτες του Πλατανιά… έλεγαν άλλα και οι άλλοι μισοί… άλλα»

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο της Χανιώτικης εφημερίδας «ΚΟSMOS ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ» που εξαπολύει επίθεση στον Μαθιουλάκη, πρόεδρο της ΠΑ Πλατανιάς. Εμείς επανερχόμαστε για να επισημάνουμε κάτι σχετικό με τις καταθέσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι παίκτες του Πλατανιά δεν κατέθεσαν τα ίδια. Πάρτε μια γεύση και για τα σημάδια διάλυσης της ομάδας των Χανίων…

Αλλα λόγια... να αγαπιόμαστε!
Η ανακοίνωση (σ.σ. του Πλατανιά)... λέει... άλλα των άλλων. Ρίχνουν τις ευθύνες αλλού... Το θέμα είναι ότι οι μισοί παίκτες του Πλατανιά... έλεγαν άλλα και οι άλλοι μισοί... άλλα. Απίστευτα πράγματα... Πραγματικά η ομάδα έχει γίνει ΡΕΖΙΛΙ των σκυλιών.
Σε ό,τι αφορά καταρχήν τα συμβόλαια που λήγουν, οι απώλειες προκύπτουν να είναι πολύ μεγάλες, αφού αποχωρούν Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης και Ντίνας. Επίσης αποχωρεί σίγουρα και ο Μανούσος, ενώ πολύ πιθανή δείχνει η αποχώρηση και για τον Μουνάφο. Οι δε Μενδρινός και Καρυπίδης είναι αυτή τη στιγμή 50-50 να παραμείνουν ή να φύγουν και ως εκ τούτου καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι τα κενά που δημιουργούνται για την επόμενη πλέον σεζόν είναι τεράστια.
Η ομάδα παρουσιάζει... σημάδια διάλυσης!
Είναι απίστευτα πράγματα αυτά... να έρχονται παράγοντες του ΠΑΟΚ και να συναντιώντε με τους παίκτες που κατηγορούν τον Ολυμπιακό... Να αλλάζουν οι καταθέσεις... για να βολέψουν μία ομάδα... Μιλάμε τώρα για ρεζιλίκια. Ποτέ ο Πλατανιάς δεν είχε αυτό το χάλι... Μιλάμε έχει γίνει ρεζίλι παντού!

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗ