Για τον πρόεδρο της καρδιάς του

***Τρίζει η καρέκλα προέδρου ΕΠΣ μετά την... ιερή αγανάκτηση στον τελικό Κυπέλλου
***Κάποιοι άρχισαν να αμφιβάλουν και ξεκινούν επανακαταμέτρηση
Καθώς ο καιρός των εκλογών στην ΕΠΟ πλησιάζει, έστω και με αργή ταχύτητα, διευκρινίζονται υπόγειες σχέσεις και επιλεκτικές συνδέσεις που θα παίξουν ένα ρόλο στις εξελίξεις.
Πρόεδροι που εκλέχτηκαν με τις "ευχές" του Σαββίδη αποδεικνύεται ότι δεν είναι και τόσο πιστοί. Μάλιστα, όπως μετ΄επιτάσεως λέγεται, κάποιοι εκλέχτηκαν με τις "ευχές" Σαββίδη, αλλά η καρδιά τους παρέμεινε ανυπότακτη και συνεχίζει να είναι αφιερωμένη στον έτερο πρόεδρο της καρδιάς τους.
Δεν χάνουν, μάλιστα, την ευκαιρία να το δείχνουν με έντονο και εκτός ορίων τρόπο όταν βρεθούν σε ένταση και δεν μπορούν να ελέγχουν την αυτοκυριαρχία τους, με αποτέλεσμα να προδίδουν τις μύχιες προτιμήσεις τους.
Κάτι τέτοιο  έπαθε πρόεδρος ΕΠΣ της Δυτικής Μακεδονίας, η επωνυμία της οποίας είναι σχεδόν ταυτόσημη με το επίθετο προέδρου ένωσης της πάλαι ποτέ περιοχής Αττικο - Βοιωτίας, σε στιγμές έντασης, όταν δηλαδή, το "κοράκι" πιστόλισε την ομάδα της καρδίας του φανερά και χωρίς ίχνος τσίπας. Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της καρδιάς του και ξεχνώντας πως είναι "εν μέσω ... αλλοφύλων" ( οι οποίοι τον θεωρούν, λόγω "ευχών", δικό τους) αναφώνησε, σε επήκοο όλων, "Πρόεδρε τι μας κάνουν;"
Άγνωστο αν ο Πρόεδρος τον άκουσε μέσα στην παραζάλη του και στις φωνές. Τον άκουσαν όμως οι άλλοι με τους οποίους τον συνδέουν (έτσι πιστεύουν οι ταλαίπωροι) οι "ευχές" και δεν έχασαν την ευκαιρία να τον επαναφέρουν στην τάξη με μια "θανατηφόρα" ατάκα περί "δικού μας και δικούς τους".
Η συνέχεια; Η "ιερή αγανάκτηση" του προέδρου της Ένωσης μεταφέρθηκε αρμοδίως, οι υπεύθυνοι έμαθαν τι έγινε, κατανόησαν πλήρως τι έκαναν και σε τι παγίδα έπεσαν και οσονούπω αναμένονται σκληρές παρεμβάσεις στην Ένωση.
Χλωμός δείχνει από το βράδυ του Σαββάτου ο εν λόγω πρόεδρος και η καρέκλα του άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα στατικότητας. Αναμένονται εξελίξεις, καθώς οι αρμόδιοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δεχθούν συγνώμη.

Μάλιστα, για τον φόβο των Ιουδαίων, σκέφτονται να ξεκινήσουν επανέλεγχο στο ποίμνιο για να βεβαιωθούν αν οι πιστοί είναι όντως όσοι μετράνε ή έκαναν λάθος στο μέτρημα.