Η Στάινχαους γίνεται η πρώτη γυναίκα διαιτητής στη Μπουντεσλίγκα, όμως είναι ήδη γνωστή από κάποια περιστατικά

Η αστυνομικός, Μπιμπιάνα Στάινχαους θα γίνει η πρώτη γυναίκα διαιτητής που σφυρίζει σε παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας της Γερμανίας , όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία.  Πρόκειται για απόφαση-σταθμό αφού αν πετύχει, θα ανοίξει ο δρόμος για να μπαίνουν σε αγώνες υψηλού επιπέδου και άλλες γυναίκες διαιτητές στην Ευρώπη.
Πάντως, έχει εμπειρία από Μπουντεσλίγκα ως τέταρτη διαιτητής ενώ άθελά της έχει πρωταγωνιστήσει σε κάποια περιστατικά. Το κορυφαίο στις 26 Οκτωβρίου 2014, όταν ήταν 4η διαιτητής στο ντέρμπι της αγωνιστικής, Γκλάντμπαχ – Μπάγερν 0-0. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, προπονητής της Μπάγερν, ήθελε να παιχτούν περισσότερα λεπτά καθυστερήσεις, μάλλον ξέχασε ότι έχει να κάνει με γυναίκα διαιτητή, της έβαλε τις φωνές, και την έπιασε από τον ώμο.
Όμως, η Σταινχάους δεν ψάρωσε. Με το χέρι της, τίναξε το χέρι του Γκουαρδιόλα από τον ώμο της! Γενικά μέσα στο γήπεδο δεν… μασάει, και κάποια φορά, όταν ένας παίκτης έπεσε για πέναλτι, του ζήτησε αμέσως να σηκωθεί. “Να τρως λίγο ψωμί παραπάνω, να μην πέφτεις εύκολα κάτω”!!!
Όπως αναφέραμε η Στάινχαους έχει πρωταγωνιστήσει άθελά της σε μερικά ευτράπελα περιστατικά.
Όταν ο αμυντικός της Ίνγκλσταντ, Μιγιάτοβιτς, που πήγε να διαμαρτυρηθεί για ένα πέναλτι…





Οταν ο Πέτερ Νίμαγιερ της Χέρτα πριν 4 χρόνια, όταν πήγε να την χτυπήσει στον ώμο, αλλά δεν υπολόγισε την απόσταση…